Livolo fekete kapcsoló fekete konyhában

Az Livolo termékei jó szolgálatot tesznek az életünkben, egyszerűvé és kényelmessé teszik életünket. Egy igazi otthon, mindig csak majdnem kész. Vannak helyzetek, amik a félhomályt követelik meg, ilyenkor lehet segítségünkre a fényerőszabályzós érintőkapcsoló. Mindenkinek ismerős a helyzet, amikor egy családtag „éjszakai túrára” indul, vad kapcsolgatások közepette, a hagyományos billenő kapcsolókkal aligha lehet hangtalanul csinálni.

Világító livolo érintőkapcsoló feketében és fehérben webshopból
A széles termékpaletta közt szerepelnek az érintőkapcsolók, a távirányítós villanykapcsolók, dimmer vagy fényerőszabályzós kapcsolók, a váltókapcsolók, más néven alternatív kapcsolók, a redőnykapcsolók és nem utolsó sorban az időzített kapcsolók. Ha megfelelőt választunk, az épület enteriőrjének díszeként tekinthetünk rá. A Livolo-nál van módunk a szoba hangulatához passzoló színben vásárolni, a piacon egyedülálló módon a fehér mellett fekete villanykapcsolót is rendelkezésünkre bocsájtanak!

Egy és kétállású Livolo érintőkapcsoló család
 
A minimál design napjaink művészeti irányzata, ez a belsőépítészetben is megmutatkozik. Lehet a lakás bármilyen stílusú, ezek a kiegészítők mindenhol jól mutatnak. Edzett kristályüveg termékeik nem csak a modern design jegyében készültek luxuskivitelben, de a biztonságéban is, törés-, zárlat- és tűzbiztosak. Ha már elkezdtük a fali kapcsolók újítását, érdemes a konnektorokat is kicserélni, elmúltak már azok az idők, amikor a falból kilógó műanyagokat próbáltuk a szekrény mögé rejteni, vagy a nagydarab elosztókkal küzdöttünk. A Livolo kristályüveg fali konnektorai kaphatóak 1 - 5 darabos változatban, így véget vethetünk az eddigi problémáknak. A villanykapcsolókhoz hasonlóan fekete színben is elérhető. A konnektorok mellett megemlíteném a különböző csatlakozó aljzatokat is, ami minden igényt kielégít, legyen az tv, telefon, internet, és további audiovizuális berendezések.

Konnektor antenna dugalj design kapcsoló

Elegáns és diszkrét háttérvilágításával megszűnik a sötétben kotorászás, éjszaka is könnyűszerrel megtaláljuk, de nem zavaróan fényes. Ami pedig az egyik legfontosabb, főleg, ha gyerek van a családban, a biztonság. Az intelligens chip vezérlés megakadályozza a keletkező zárlatokat, cseppálló kivitelben készülnek, törés biztos és tűzálló tehát minden balesetnek ellenáll, ami előfordulhat az elektromos berendezések által. 

Livolo tejüveg színű érintőkapcsoló

Ha a felújítás végeztével adtuk konnektor és villanykapcsoló cserére a fejünket, sokak számára aggasztó lehet, hogy sérülést okoz az új festésben, tapétában, amikben hosszú munkaórák, nagy összegek vannak. A Livolo szakemberei gondoltak erre is, nem szükséges lebontani a falat a cseréhez, illeszkedik a hagyományos konnektorok kábelezéséhez, könnyedén beszerelhető. A Livolonál nem mindegy a véleményed! Az ügyfélszolgálaton segítséget nyújtanak, akár rendeléssel, akár beszereléssel kapcsolatban, kapcsolási rajzokkal, videókkal segítik a munkát azoknak, akik a „csináld magad” lakberendezés hívei. Tedd lakásod otthonná minden kis zugában!

Ismerd meg a Livolo érintőkapcsolókat amiket már webáruházból is rendelhetsz!

LIVOLO Hungary Kft.

tel.: +36 20 50 50 800

web: www.livolo.hu