Livolo érintőkapcsoló konyhába

A gyors technikai fejlődésnek köszönhetően ma már a távirányítható és érintőkapcsolók számítanak a legmodernebbnek. Mindenki naponta többször kapcsolja fel a világítást a fürdőszobában, a nappaliban vagy épp a hálószobában. Sokszor fel sem tűnik, hogy mennyire unalmas és hagyományos kapcsolókat és konnektorokat használunk otthonunkban. Biztosan sok háztartásban van Led TV, számítógép, a modern érintőképernyős mobiltelefonokról nem is beszélve.

A csúcstechnikát követve próbálunk lépést tartani a fejlődés mindennapjaival, ezért olyan termékek megismerését kínáljuk a vásárlóinknak, amelyek valójában kényelmesebbé, szebbé, modernebbé teszik otthonunkat, ezáltal a mindennapjainkat is megkönnyítik.

Ha számít, hogy milyen mobiltelefon és TV van a birtokunkban akkor miért ne lenne fontos, hogy az otthonunk is a legmodernebb technológiával legyen felszerelve illetve kényelmesebb, dizájnosabb és egyedibb legyen. Itt van a legújabb technológia, amely megmutatja a modern felhasználóknak, hogy milyen is egy igazán modern lakásban a tökéletes villanykapcsoló.

Livolo érintőkapcsoló fürdőszobába

A Livolo termékcsalád már régóta jelen van a külföldi piacon és sok sikert tudhat maga mögött. Termékeik leginkább a dizájnt, az egyediséget ötvözik a legújabb technológiával ezáltal olyan modern technikai újdonságokat vonultat fel, amely jelenleg a piacon egyedülálló. A Livolo a tervezés során nagy hangsúlyt fektet az energiatakarékosságra, a biztonságra, a magas minőségre, a legfejlettebb technológia alkalmazására és nem utolsó sorban a divatos, egyedi dizájnos és intelligens megjelenésre is. A Livolo villanykapcsolói megjelenésükkel, diszkrét háttérvilágításukkal igazi luxus hatást nyújtanak otthonunkban.

Nagyon sok terülten alkalmazható termékcsalád, mivel sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel a hagyományos villanykapcsolók nem rendelkeznek. Itt megemlíteném a szénszálas hátsó borítást, ami fokozottan tűzálló. Ez a biztonság szempontjából nagyon fontos. A cseppálló kivitel szintén nagyon fontos lehet, ha magas páratartalom mellett, például fürdőszobában szeretnénk használni egy kapcsolót. A hagyományos kapcsolóknál előfordult az elektromos zárlat generálása, az elektromos zárlat okozása.

Livolo konnektor

Az érintőkapcsolók működését a legmodernebb intelligens chip technológia vezérli, tehát a legminimálisabb az esély arra, hogy elektromos zárlat keletkezzen. Megemlíteném még a legfontosabb dolgot, az előlapi kristályüveg panelt. Amikor először megláttam egy Livolo érintőpaneles kapcsolót, csodálkozva néztem, hogy hová is fejlődött a technológia ezen iparága. A tökéletes megmunkálás szerény szó arra, amit láttam. Igazán csillogó, valóban kristályüveg volt amit a kezemben tartottam. Rögtön bele is szerettem, tudtam, hogy ez valóban egy új korszak kezdete a villanykapcsolók világában.

Ismerd meg a Livolo érintőkapcsolókat amiket már webáruházból is rendelhetsz!

LIVOLO Hungary Kft.


tel.: +3620 50 50 800
e-mail: info@livolo.hu

web: www.livolo.hu