Metró csempe bemutatóterem és webáruház - Royalmosaic

A metro csempék és burkolatok típusait széles választékban kínáljuk bemutatótermünkben és webáruházunkban vásárlóink és tervezők, belsőépítészek és lakberendezők részére.

Elérhetőség:

Web: https://metrocsempeshop.hu
Cím: 1119 Budapest, Csurgói út 15. Térképen
Telefon: 06-30-845-47-70
Mobil: 06-30-847-10-40
info@royalmosaic.com

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Szinte az összes metro csempe gyártóval együtt dolgozunk és raktárkészletről szolgáltatjuk termékeiket speciális szaktudásunkkal.

Csempe divat vagy divatos csempe a metro csempe? Több mint száz éve létezik. Fiatal terméknek mondható például a mozaik csempe 4000 éves létezésével ellentétben. Budapesten a 11. kerület Csurgói út 15 szám alatti csempe bemutatótermünkben személyesen, a termékeket kézbe véve tud megismerkedni az öszes metro csempe színnel, mérettel, típussal, és a legújabb csempe trendek 2017-es divatos kollekcióival. Padlóburkoló lapokból is a legújabb trendekkel állunk rendelkezésére.

A Royalmosaic csempe választékában megtalálja az olcsó első osztályú csempéktől a legújabb csempe trendek minden fajtáját, de csak az 1. osztályú termékeket. Csúszásmentes padlóburkolatok, spa és wellness medencék burkolásához is tudunk kiváló minőséget ajánlani. Nem viszonteladók vagyunk, termékeinket közvetlenül a csempe gyárakból szállítjuk, így nagyobb mennyiségeket is gyorsan ki tudunk szolgálni.

Padlólapokból Hexatile, Octagon, Curvytile speciális padlóburkolatokkal állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk nyugodtan bizalmatlanul, és teljesítményünk alapján meggyőződhet róla, hogy méltók vagyunk az Ön bizalmára is.

További weboldalunk: Üvegmozaikshop.hu


Galéria