Rollstar Árnyékolástechnikai Kft.

A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. több mint 25 éves tapasztalattal készíti budapesti üzemében az egyedi igényekre szabott külső és belső árnyékolóit.

Elérhetőség:

Web: http://www.rollstar.hu
Cím: 1133 Budapest, Váci út 94. Térképen
Telefon: 06 1 350-7757
Mobil: +36 20 489-8600
bemutato@rollstar.hu

18 000 árnyékolástechnikai termék kerül ki évente korszerű gyártóeszközökkel felszerelt üzemünkből. Porszóróüzemünk, szitázóműhelyünk és varrodánk teszi teljessé a gyártási vertikumot.

Egyedi kivitel az egyedi igényeknek megfelelően. Előre gyártott, sorozattermékünk nincs, mert milliméter pontossággal illeszkednek árnyékolóink az árnyékolandó felülethez.

Nemcsak Budapesten, hanem az egész ország területén képviselőink és közel 100 viszonteladónk áll rendelkezésére, hogy a lakóhelyéhez legközelebb segíthessünk tanácsadással, helyszíni felméréssel a legmegfelelőbb árnyékolástechnikai eszköz kiválasztásában.

Próbálja ki termékeinket működés közben budapesti, siófoki, balatonalmádi bemutatótermeinkben illetve mintadarabokkal berendezett üzemünkben.

Teljes körű szolgáltatást kínálunk az árnyékolástechnikai eszközök automatizálásában élen járó német Elero cég képviselete révén.

A Rollstar Árnyékolástechnika legfontosabb termékei: napellenző, napernyő, napvitorla, redőny, zsaluzia, napháló, függöny, szalagfüggöny, reluxa, roletta, pliszéfüggöny, védőrács, szúnyogháló, rovarháló, napháló, redőnykapu, és árnyékolástechnikai automatizálás, tehát az egyes gyártmányaink távvezérlése, motorizálása, ki és bekapcsolásának külső érzékelőkkel történő vezérlése. A helyszíni felméréstől, a gyártáson át a beszerelésig egymásra épülő munkafolyamatban átfogó tudással rendelkező szakemberek állnak rendelkezésre garancia biztosítása mellett.

Galéria

Cikkeink

Csökkentse fűtésszámláját alumínium redőnnyel

Csökkentse fűtésszámláját alumínium redőnnyel

Jó hír, hogy a németekhez hasonlóan - ahol az építési szabályok szerint már nem épülhet ház aluredőny nélkül -, nálunk is mind többen felismerik az alumínium redőny energiatakarékosságát, védelmi funkcióját, előnyeit, amiket télen-nyáron élvezhetünk.