Skandi Trend

Vintage lakberendezési üzlet és webáruház

Cégünk webáruházként indulva a romantikus lakberendezés, a vintage stílusú konyhai kiegészítők, a skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával foglakozik.

Elérhetőség:

Web: https://www.skanditrend.hu
Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 7. Térképen
Mobil: +3620/227-0173 és +3670/511-6631
info@skanditrend.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A célunk az volt,hogy eljuttassunk Magyarországra egy olyan lakberendezési designt, amely az itthoni belsőépítészetben és lakberendezési kiegészítőkben még kevésbé ismert és kevésbé elérhető! Webáruházunk mellé megnyitottuk üzletünket Budaörsön, ahol a látogatók személyesen is megcsodálhatják az egyedi termékeinket.

Kínálatunkban hagyományos dán márkák termékeit kínáljuk, amellyel könnyedén belecsöppenhet az egyedi skandináv lakberendezés hangulatába. Ezek között a termékek között megtalálhatja a különleges és egyedülálló mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres Green Gate, a romantikus és rusztikus stílusú, provence hangulatát idéző La Finess gyártó termékei. Susan Lordi művésznő által készített Willow Tree szobrokat és a Velence mellől Muránóból származó egyedi üveg ékszereinket.

Termékeink között kedvére válogathat a romantikus stílusú porcelán bögre, porcelán tál, ágytakarók, párnahuzatok, a rusztikus stílusú porcelán fogantyú, gyertyatartó, és a vidéki stílusú porcukorszóró, fűszertartó, sütőformák és textilekből.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Skandi Trend - Egyedi stílus és dekoráció a lakberendezésben!

Skandi Trend - Egyedi stílus és dekoráció a lakberendezésben!

Idén lesz hat éve, hogy az egyik leghíresebb dán designer márka a Green Gate Magyarországon is képviselteti magát. A budaörsi székhelyű Skandi Trend webáruház két éve megnyitotta Budaörs szívében lakberendezési üzletét is, ahol a kiváló minőségű áruk személyesen is megtekinthetőek, megvehetőek.