Izgalmas új színek, minták és formabontó megoldások. A hagyományos, romantikus virágkompozícióktól egészen a rusztikus eleganciát mutató csíkokon, pöttyökön és absztrakt mintákon át óriási a repertoár. A vidám minták és színek továbbra is a GreenGate időtlen egyszerűségét hirdetik. A középpontban a szépség és a funkcionalitás áll. Az összkép letisztultságot és kifinomultságot mutat. A minták és a színek idén is végigvonulnak a konyhai kiegészítőkön át a hálószobai textilekig.

A kombinálhatóság továbbra is fő szempontként jelenik meg. Ennek legszebb példája a svéd nyár hangulatát idéző fehér-kék-piros színsémával megszületett Helena és Hailey kollekciók termékei. Ezek tökéletes kiegészítői lesznek az Alice red és dark blue kerámiáknak. Bátor és egyben izgalmas vonalat mutat a francia budoar hangulatot megidéző Penelope és Zindy kollekciók óriási lila virág- és zikk-zakk mintázata is. A nőies elegancia kedvelőinek tökéletes választás lesz a fekete-fehér-arany-narancs színkombinációban megálmodott Jolie és Josephine kollekció. Bár a jól megszokott klasszikus GreenGate stílustól eltérnek, mégis nagyon jól kombinálhatóak lesznek a rendkívül letisztult grafikai képet mutató Sally, Kelly és Dot kollekciók porcelánjai is.

Bár a trendek folyamatosan változnak, a klasszikus vidéki stílus sosem megy ki a divatból. Ezt jól tudja a dán márka is. A vintage hangulatot idéző Flora vintage és a virágzó pasztell csokrokkal díszített Marley kollekció is ezt bizonyítja. Az őszi-téli kollekció egyik különleges színfoltja a Magnolia és a Milla kollekció lesz. A minta és a szín itt egy felüdülően csodás impresszionista csavart visz a hagyományos skandináv színvilágba.

Évről-évre sokan várják milyen karácsonyi kollekcióval rukkol elő a dán gyártó. Természetesen idén sem kell csalódniuk a rajongóknak! A Bambi és a Lara kollekció termékeivel igazi mesebeli karácsonyi miliő teremthető az otthonokban! A GreenGate termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Skandi Trend Kft.. A termékek a webáruház mellett megtalálhatóak az új helyszínen lévő budaörsi üzletben is.

A GreenGate termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Skandi Trend. A termékek a webáruház mellett megtalálhatóak a budaörsi üzletben is.

SKANDI TREND Kft.

2040 Budaörs, Templom tér 7.

www.skanditrend.hu

+3620/227-0173
+3670/511-6631

Skandi trend dekoráció