Greengate takaró

Sütőtál

Izgalmas új színek, minták és formabontó megoldások. A hagyományos, romantikus virágkompozícióktól egészen a rusztikus eleganciát mutató csíkokon, pöttyökön és absztrakt mintákon át óriási a repertoár. A vidám minták és színek továbbra is a GreenGate időtlen egyszerűségét hirdetik. A középpontban a szépség és a funkcionalitás áll. Az összkép letisztultságot és kifinomultságot mutat. A minták és a színek idén is végigvonulnak a konyhai kiegészítőkön át a hálószobai textilekig.

Pöttyös bögre

Glamour étkészlet

Csíkos tapéta

Mintás kancsó

Karácsonyi dekoráció

Ünnepi terítő

A kombinálhatóság továbbra is fő szempontként jelenik meg. Ennek legszebb példája a svéd nyár hangulatát idéző fehér-kék-piros színsémával megszületett Helena és Hailey kollekciók termékei. Ezek tökéletes kiegészítői lesznek az Alice red és dark blue kerámiáknak. Bátor és egyben izgalmas vonalat mutat a francia budoar hangulatot megidéző Penelope és Zindy kollekciók óriási lila virág- és zikk-zakk mintázata is. A nőies elegancia kedvelőinek tökéletes választás lesz a fekete-fehér-arany-narancs színkombinációban megálmodott Jolie és Josephine kollekció. Bár a jól megszokott klasszikus GreenGate stílustól eltérnek, mégis nagyon jól kombinálhatóak lesznek a rendkívül letisztult grafikai képet mutató Sally, Kelly és Dot kollekciók porcelánjai is.

Konyharuha

Bevásárlótáska

Klasszikus teáscsésze

Ünnepi tányér és teríték

Díszpárna az evés

Hógömb és kávéscsésze

Skandináv dekoráció

Fehér metrócsempe

Kávéscsésze

Ünnepi díszítés

Bár a trendek folyamatosan változnak, a klasszikus vidéki stílus sosem megy ki a divatból. Ezt jól tudja a dán márka is. A vintage hangulatot idéző Flora vintage és a virágzó pasztell csokrokkal díszített Marley kollekció is ezt bizonyítja. Az őszi-téli kollekció egyik különleges színfoltja a Magnolia és a Milla kollekció lesz. A minta és a szín itt egy felüdülően csodás impresszionista csavart visz a hagyományos skandináv színvilágba.

Sütis tál

Mintás bögre

Skandináv lakásdekoráció

Sütés gyerekekkel

Évről-évre sokan várják milyen karácsonyi kollekcióval rukkol elő a dán gyártó. Természetesen idén sem kell csalódniuk a rajongóknak! A Bambi és a Lara kollekció termékeivel igazi mesebeli karácsonyi miliő teremthető az otthonokban! A GreenGate termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Skandi Trend Kft.. A termékek a webáruház mellett megtalálhatóak az új helyszínen lévő budaörsi üzletben is.

Piros teáskanna

A GreenGate termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Skandi Trend. A termékek a webáruház mellett megtalálhatóak a budaörsi üzletben is.

SKANDI TREND Kft.

2040 Budaörs, Templom tér 7.

www.skanditrend.hu

+3620/227-0173
+3670/511-6631

Skandi trend dekoráció

Fekete mintás terítő