Lakásdekoráció őszi és téli Skandi trend

GreenGate őszi-téli kollekció 2017

A Gate Noir kollekció visszarepít egészen az 1920-as évekig. A fő hangsúly az elegancián, az igényességen van.  A csillogás és a pompa jelenik  meg a fehér  és arany díszítésű Gold termékeken (Laurie gold, Elvina gold, Nova gold, Blossom gold) ugyanúgy, mint a kifinomult ízlést mutató bársony kiegészítőkön (kozmetikai táskák, díszes kézi táskák). A két említett szín mellett a fekete és a sötétszürke dominál még (Blossom grey, Elvina grey). A dekorációban különlegességek is megtalálhatók - például az elegáns színezett üvegek, poharak, kristályok és tollak.

A régi romantikus és az új art deco stílus közötti átmenethez sorolhatjuk a GreenGate két legújabb őszi kollekciós darabjait a Maude dark grey és a Victoria dark grey termékeket. A sötét szürke alapszínhez a Maudie termékekben a romantikus virágok, a Victoria termékeiben pedig az art deco lendületes, leegyszerűsített geometrikus formavilága jelenik meg. A kifinomultságot és eleganciát egyszerre hordozó darabok a vásárlók új kedvencei lesznek.

Csésze, pohár párna dekoráció

Réz dekoráció csésze, lámpa

Karácsonyi dekoráció asztaldísz

Púder szín, halvány rózsaszín, asztaldekoráció tányérok

Sötétkék étkészlet tányér, csésze

Karácsonyi edények, étkészlet

Karácsonyi és adventi asztaldekoráció

Tálcák, ünnepi dekoráció

Kötény, párna csésze dekoráció

Újdonságnak számít az őszi-téli kollekcióban a Kallia négy színből álló termékcsaládja is. A natúr kerámia továbbgondolását érhetjük tetten ezekben a termékekben. Az egyszínű, de magában mintás termékek gyönyörű színeikkel kápráztatják el a vásárlókat. A szilva lila, a sötét szürke, a sötét kék és a halvány rózsaszín árnyalatok magukban is tökéletesek, de rendkívül jól kombinálhatóak a GreenGate porcelánokkal is!

Természetesen a GreenGate továbbra is hű marad fő irányvonalához a romantikus stílushoz. Ezen a télen, sokak örömére visszatér az elmúlt évek nagy favoritja az Amanda grey továbbgondolt változata. A méltó utód a Marie grey keresztnevet kapta. A középszürke árnyalat a jól ismert rózsa motívummal ismét tökéletesre sikerült. A Marie kollekció halvány szürke– Marie pale grey –  és a Daisy pale grey darabjai nemcsak a színeikkel, hanem a mintáikkal is hódítani fognak. Szintén a virágos romantika jelenik meg a Flora white kollekció termékein.  A méltán népszerű – egyszemélyes bögrés teáskanna is ezzel a mintával kerül forgalomba.

Lilás dekoráció, réz tárgyak

Romantikus dekoráció, asztaldíszek

A Flora white színvilága jelenik meg a  Jasmina  warm grey és egy Ivy white kollekció termékeiben is. Természetesen az ünnepekre is  rengeteg újdonságot tartogat a GreenGate. A kedvelt, igényes és egyedi karácsonyfadíszek mellett asztali díszekkel, porcelán termékekkel, adventi gyertyatartóval és egy gyerekeknek szóló adventi kalendáriummal is bővült az ünnepi kínálat. Az új kollekció már elérhető a Skandi Trend webáruházban és a budaörsi üzletben!

SKANDI TREND Kft.

2040 Budaörs, Templom tér 7.

www.skanditrend.hu

+3620/227-0173
+3670/511-6631

Skandi trend dekoráció