Romantikus teríték

Skandináv lakberendezési kiegészítők webáruháza

Európa legnépszerűbb skandináv gyártóinak termékei egy helyen! Egyedi stílusú konyhai kiegészítők – porcelán, kerámia, textil, fém, fa, üveg termékek széles választéka. A lakást otthonossá és egyedi hangulatúvá varázsló ágytakarókat, párnahuzatokat, kaspókat, kosarakat, tárolókat és skandináv stílusú dekorációkat (Willow Tree) is bőven találhatsz nálunk. Természetesen a gyerekszobáról sem feledkeztünk meg. A dán GreenGate bájos gyerekkollekciójával és a szintén dán Maileg cég textilfiguráival és dekorációival igazi skandináv stílusú gyerekbirodalmat teremthetsz a gyerekek számára.

A Skandi Trend Mindenkit szeretettel vár online webáruházában és Budaörsön az Odvas hegyi kis üzletében! November 21 és december 24. között pedig az Allee Bevásárlóközpont földszintjén a karácsonyi vásáron is várjuk a skandináv lakberendezés rajongóit!

Kuponkód kedvezmény a Lakberinfo olvasóink!

A Lakberinfo olvasóinak a karácsonyi időszakban ingyenes házhozszállítási kuponkóddal kedveskedünk! A kuponkódot a már a webshopba regisztrált vásárlók vehetik igénybe és  minimum 5.000 Ft feletti rendelés esetén lehet beváltani! Kuponkód: Lakberinfo ( nagy kezdőbetű, ékezetek nélkül )

Skandi Trend logo

SKANDI Trend webáruház

www.skanditrend.hu

2040 Budaörs, Hegyalja 16.
Telefonszám: +3670 511-6631
E-mail: skandi@skanditrend.hu


Ízelítő aktuális választékunkból. A cikk végén pedig a Lakberinfó - Skandi Trend közös nyereményjáték kiírása található! 

Cseresznye dekor

Virágos ágytakaró

Édi bögre

Lakásillatosító

Virágos párna

Borospohár

Tortatál piros

Gyerekszobai díszpárna

Játéktartó doboz

Virágos csésze

Világoskék ágytakaró

Világoskék terítő

Karácsonyi konyhai eszközök

Barna maci

Piros bögre

Kaktusz

Vintage játéktároló doboz

Állatfigura

Gyufásdoboz

Plüss játékok

Textil játékok

Régi gyufásdoboz

Tálak

Kerámia teáskanna

Ajándék bögre

Kék fal ötlet

 



Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!


A Lakberinfo.hu és a Skandi Trend közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Skandi Trend webáruház felajánlásában a Skandináv dekorációs ajándékcsomagot!

A csomagban találsz egy tálcát, egy gömb alakú vázát, egy mécsestartót és egy fenyőfa asztali díszt. 

Ajándékválogatás

Mindössze két dolgot kell tenned: Oszd meg az eseményről hírt adó Facebook posztunkat vagy írd be kommentbe, hogy Ajándék és Like-old a Skandi Trend webáruház Facebook oldalát!  Így máris esélyes vagy a Nyereményre!

Játék indításának ideje: 2019 - 11 - 19 - 13 óra

Játék lezárásának ideje: 2019 - 11 - 24 - 15 óra

Nyertesünk: Dévényi Tímea - Gratulálunk!