Skandináv lakberendezési kiegészítők webáruháza

Európa legnépszerűbb skandináv gyártóinak termékei egy helyen! Egyedi stílusú konyhai kiegészítők – porcelán, kerámia, textil, fém, fa, üveg termékek széles választéka. A lakást otthonossá és egyedi hangulatúvá varázsló ágytakarókat, párnahuzatokat, kaspókat, kosarakat, tárolókat és skandináv stílusú dekorációkat (Willow Tree) is bőven találhatsz nálunk. Természetesen a gyerekszobáról sem feledkeztünk meg. A dán GreenGate bájos gyerekkollekciójával és a szintén dán Maileg cég textilfiguráival és dekorációival igazi skandináv stílusú gyerekbirodalmat teremthetsz a gyerekek számára.

A Skandi Trend Mindenkit szeretettel vár online webáruházában és Budaörsön az Odvas hegyi kis üzletében! November 21 és december 24. között pedig az Allee Bevásárlóközpont földszintjén a karácsonyi vásáron is várjuk a skandináv lakberendezés rajongóit!

Kuponkód kedvezmény a Lakberinfo olvasóink!

A Lakberinfo olvasóinak a karácsonyi időszakban ingyenes házhozszállítási kuponkóddal kedveskedünk! A kuponkódot a már a webshopba regisztrált vásárlók vehetik igénybe és  minimum 5.000 Ft feletti rendelés esetén lehet beváltani! Kuponkód: Lakberinfo ( nagy kezdőbetű, ékezetek nélkül )

Skandi Trend logo

SKANDI Trend webáruház

www.skanditrend.hu

2040 Budaörs, Hegyalja 16.
Telefonszám: +3670 511-6631
E-mail: skandi@skanditrend.hu


Ízelítő aktuális választékunkból. A cikk végén pedig a Lakberinfó - Skandi Trend közös nyereményjáték kiírása található! 

 Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!


A Lakberinfo.hu és a Skandi Trend közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Skandi Trend webáruház felajánlásában a Skandináv dekorációs ajándékcsomagot!

A csomagban találsz egy tálcát, egy gömb alakú vázát, egy mécsestartót és egy fenyőfa asztali díszt. 

Mindössze két dolgot kell tenned: Oszd meg az eseményről hírt adó Facebook posztunkat vagy írd be kommentbe, hogy Ajándék és Like-old a Skandi Trend webáruház Facebook oldalát!  Így máris esélyes vagy a Nyereményre!

Játék indításának ideje: 2019 - 11 - 19 - 13 óra

Játék lezárásának ideje: 2019 - 11 - 24 - 15 óra

 

Nyertesünk: Dévényi Tímea - Gratulálunk!


Az ajándék postázásáról a Skandi Trend webáruház gondoskodik.