Sofa Dreams - Ülőgarnitúrák és ágyak ultramodern dizájnnal

Német és olasz moduláris ülőgarnitúrák, kanapék, ágyak és étkezők hatalmas választékban. Személyre szabható bútorok LED világítással, USB csatlakozókkal, Relax és italhűtő funkciókkal.

Elérhetőség:

Web: https://sofadreams.hu
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály utca 1. Fashion Trend Center Térképen
Telefon: +36 1 452 7287
Mobil: +36 20 351-4878
info@sofadreams.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:

 

A Sofa Dreams 17 éve van jelen a németországi nappali bútorok prémium szegmensében és már 6 éve Magyarországon is elérhetőek. Prémium kanapék és ágyak német precizítással készítve ultramodern dizájnnal. Bükkfa szerkezet, bonell rugós ülőfelületek. Moduláris rendszerű kanapéink hatalmas választékban könnyedén betervezhetők minden otthonba, megkönnyítve ezzel a lakberendezők, belsőépítészek munkáját akikkel rugalmasan együttműködünk. A szállodaiparból ismert Boxspring ágyak rohamos Magyarországi népszerűség növekedését követve nagy választékban kínálunk ágyakat minden méretben szintén prémium minőségben. Törekszünk a kompromisszumok nélküli legjobb megoldásokat nyújtani ügyfeleink részére

Megrendelést követően ingyenes házhozszállítást vállalunk az ország egész területén, professzionális páramentes csomagolásban. Szolgáltatásaink közé tartozik a díjtalan összeszerelés is. Látogasson el személyesen a bemutaótermünkbe, ahol számos kiállított modellt tekinthet meg és próbálhat ki. Rendelését telefonon is leadhatja hétfőtől péntekig 10-17 között!

Kövesse a Sofa Dreams Facebook oldalát is >

Kövesse a Sofa Dreams Instagram oldalát is >

Kövesse a Sofa Dreams TikTok oldalát is >

 

Galéria