Tectona Grandis - Kerti bútorok, kerti grill, kiegészítők

A világ számos országából importált kertberendezési termékeket két, saját működtetésű szaküzletünkben és vidéki viszonteladóinkon keresztül értékesítjük.

Elérhetőség:

Web: https://tgselection.hu
Cím: 2045 Törökbálint, Tó u. 2. Térképen
Mobil: +36 23 500 576
info@tectonagrandis.hu

Hazánk 22 éve piacvezető szakkereskedése, a TECTONA GRANDIS saját márkás kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a design, a kiváló minőség, és a kedvező ár vevőbarát arányban egészíti ki egymást, méghozzá raktárkészletről. Tectona Grandis áruházunk és korszerű raktárbázisunk Törökbálinton a Tó u. 2. alatt, közvetlenül az M1-es autópálya 14. km-nél lévő lehajtójánál található. Szezonban kibővített nyitva tartással várunk.

Azt valljuk, az élet élvezete nem kiváltság és nem is bűn, sokkal inkább szemléletmód. Pozitív hozzáállás az ahhoz, hogy észrevegyük és kihozzuk belőle mindazt a jót, amit kínálni tud. Szeressük hát magunkat annyira, hogy elfogadjuk, amit a kertünk adni tud a számunkra. Ez sokkal több annál, mint amit cserébe kér érte. A Tectona Grandis ízelítőt ad mindabból, ahol jelenleg a világ kerti bútor trendjei tartanak. Az, hogy ebből mit választasz, mit mivel kombinálsz már tőled és a saját stílusodtól függ. Alkoss szabadon, lobogjon a kreativitásod és élvezd önfeledten a kerti életet. Mert a kertben ülni jó. És ha van valaki, aki melletted ül, az már maga a Paradicsom.

Galéria