Weinor logo

A több mint 50 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Weinor magyarországi képviselőjének a Szimpex Kft.-t választotta. A tulajdonosok sok éve építenek megrendelőik számára, - családi házak, éttermek, kávézók ablakaira, teraszaira - a legváltozatosabb prémium kategóriás árnyékolórendszereket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vevők elégedettségét olyan jó minőségű termékekkel lehet garantálni, amelyek hosszú távon fognak működni, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, igényes a megjelenésük, és számos kényelmi funkcióval egészülnek ki. A siker kulcsa a minőségi alapanyagok használatában, a minden szempontot figyelembe vevő tervezésben, a profi beépítésben, és a garanciákban rejlik.

Ismerje meg a Weinor árnyékolóit, melyekkel komfortosabbá teheti az otthonát, teraszát, télikertjét!

NAPELLENZŐK

Napellenzőink könyökkaros kivitelben és több típusban kaphatók, az egyszerűtől a luxus kategóriáig. Minden árnyékolószerkezet az új generációs LongLife® karokkal készül, ami 100.000 nyitási ciklusra lett tervezve! Az egyes ívelt formatervezett kazetta változatok felszerelhetők homlokzati falra, födémre, szarufára, és megtalálható a falazatba süllyeszthető szerkezet is, egyenes homlokprofillal, amit elsősorban üzletek portáljához javasolunk. A hosszú élettartamú kazetta zárt állapotban védi a karos nyitószerkezetet és a textilt. A napellenzők nyitása és csukása történhet hajtókaros, vagy motoros meghajtással. A szerkezetek olyan extra funkciókkal is bővülhetnek, mint a szélérzékelő, a beépített energiatakarékos led világítás, illetve a motoros változatoknál a BiControl távirányítás, és az okostelefonra telepíthető BiEasy applikáció.

Weinor napellenző

Weinor napellenző

Weinor csíkos napellenző

TEXTIL PERGOLA nem csak otthonra

Az otthoni teraszunk, vagy kávézók, éttermek utcai, vagy udvari árnyékolásának tervezésekor a következő fő szempontokra kell figyelnünk. Legyen az árnyékolónk kellően nagyméretű, bírja az erősebb szelet, lehessen esőben is használni, hogy a bútorok ne ázzanak, és mindehhez esztétikus megjelenés párosuljon. A Weinor Plaza Home textil pergola rendszere tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. A tartószerkezet kiépítése már
összetettebb feladat mint a napellenző esetében. Az alumínium-ötvözetből készült sín és tartóoszlop karcsú de kellően masszív. Az sok esetben gondot okoz, hogy a nem megfelelően tervezett szerkezeteknél csak nehézkesen lehet megszabadulni az összegyűjtött esővíztől. A 14 fokos dőlésszögnek köszönhetően a csapadék nem tud a vízhatlan ponyvában megállni, így az árnyékoló esőben is gond nélkül használható. A kiforrott
technológiának és az egyedülálló Weinor rendszerének köszönhetően az egyes pergola rendszerek kiegészíthetők fix vagy mozgatható oldal üvegelemekkel. A nyitott szerkezet esős, vagy szeles idő esetén pillanatok alatt védett helyiséggé alakítható. Ideális nagy teraszok és vendéglátó-ipari egységek teraszfedésére. Tempura infra-fűtéssel a zárt térben hamar kellemes hőmérsékletet érhetünk el. A textil pergola árnyékolók, a nagyobb felületek és az összetett tartórendszerek miatt kizárólag motoros mozgatással rendelhetők.

Weinor textil pergola led világítással

Weinor textil pergola led világítással

Weinor textil pergola egyszerű kivitel

Weinor textil pergola infra hősugárzókkal

ABLAK ÁRNYÉKOLÓK

A Weinor Vertitex a modern építészeti megoldásokhoz legjobban illeszkedő árnyékoló. A függőleges lefutású, közvetlenül a nyílászáró elé szerelt screen textil árnyékoló, sokoldalúságával már sokakat meggyőzött. A legkisebb tokszerkezetű hatékony külső árnyékoló a napsugarak jelentős részét visszaveri és elnyeli. Véd a kíváncsi tekintetektől, ugyanakkor elegendő fényt enged be. A speciálisan kiképzett megvezetési móddal erős szélnek is ellenáll, így a felületén nem alakulnak ki ráncok vagy hullámok.

Külső ablak árnyékoló Weinor

Külső ablak árnyékoló Weinor kék

TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

A télikert árnyékoló a télikertek és pergolák elengedhetetlen tartozéka, az üvegtetők árnyékolója. A Weinor WGM üveg feletti árnyékoló zárt télikertekhez, míg az üveg alatti Weinor Sottezza változat nyitott üvegezett pergolákhoz ajánlott. A közvetlen napsugárzás hatására egy déli, vagy nyugati fekvésű télikert erősen felmelegszik. A klímaberendezéssel a hőmérséklet szabályozható, de árnyékolás nélkül rendkívül sok energiát fogyaszt.  Az üveg alatti árnyékolók csak szellőzéssel kiegészítve hatásosak, míg a külső árnyékoló már az üvegfelületre érkezés előtt elnyeli a nap sugárzásának jelentős részét.

Télikert árnyékoló tető feletti Weinor

TERRAZZA ÜVEGTETŐ és ÜVEGELEMEK

Alumínium vázú üvegezett teraszbeépítés rejtett csapadékvíz elvezetéssel. A kerti teraszok májustól szeptemberig kedvelt tartózkodási helyünk, de oly sokszor az időjárás ebben megakadályoz minket. Ráadásul a kerti bútorok takargatása, pakolása sem kellemes időtöltés. A Weinor Terrazza előtető rendszer meghosszabbítja azt az időszakot amelyet a friss levegőn, teraszunkon tölthetünk. Biztonsági üvegteteje megfelelő védelmet nyújt a hó és jég ellen, a beépíthető árnyékolók pedig nyáron gondoskodnak a megfelelő árnyékról és az optimális hőmérsékletről. Teraszunkhoz Keret nélküli üvegajtót is üvegfal rendszereket is rendelhetünk toló és kilapozható kivitelben. A biztonságos nagy felületű ESG üvegekkel, rozsdamentes szerkezeti elemekkel impozánssá tehetjük az egyébként is elegáns kivitelű árnyékolónkat.

Terazza üvegtető Weinor

Terazza üvegtető Weinor fehér

Weinor tolóajtós üvegelemek

Tolóajtó üvegelem teraszra Weinor

A TÉLIKERTEK CSÚCSA az ÜVEGOÁZIS

Így készül a Szimpex Kft. csapatával egy profi üvegoázis Weinor módra. Íme a recept:  Először is vegyünk egy jó tájolású teraszt. Építsünk rá egy Terrazza üvegezett pergolát, ezt körbevesszük w17-c vagy w26-c toló keret nélküli üvegajtókkal. A túlzott felmelegedést elkerülendő árnyékoljuk WGM 2030 tető feletti és VertiTex oldal árnyékolókkal. Ízlés szerint LED panelekkel hangulatosan megvilágítjuk, a hűvösebb napokon Tempura infra fűtőtestekkel melegítjük. Mindezeket BiEasy vagy BiConnect vezérléssel egy gombnyomásra működtetjük. Kell ennél kellemesebb környezet?

Weinor üvegoázis

Weinor üvegoázis távirányítóval vezérelhető

Weinor üvegoázis

Weinor üvegoázis

Weinor üvegoázis

PROFESSZIONÁLIS TEXTILEK

A Weinor termékeit és a választható színvilágot úgy alakították ki, hogy legyen az épület akár minimál, klasszikus, vagy esetleg mediterrán stílusú mindig legyen megfelelő alternatíva az optimális anyagtípus, szín és minta kiválasztására. A napellenző ponyva a legmodernebb technológia alapján gyártott szövet, amely az extrém időjárási viszonyoknak is hosszú évekig ellenáll.  A szerkezeti elemek felület kezelése saját festőüzemben történik. Így minden alkatrész elem garantáltan színazonos, és évekkel későbbi bővítés esetén is az eredetivel megegyező árnyalatú. A textilekre vonatkozó színpaletta is igen széles, jelenleg 155 weinor árnyékoló ponyva rendelhető egyszínű és csíkos kivitelben. Ezek az UV-álló anyagok egy víztaszító impregnált teflonbevonatot is kaptak, így ellenállnak az olaj, por, és egyéb szennyeződéseknek.

Weinor UV álló textilek

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését a profi Weinor árnyékoló-rendszerek iránt, és szeretne további részleteket megtudni, akkor kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeken, illetve szeretettel várjuk bemutatótermünkben. A Weinor Magyarországi képviseletét ellátó Szimpex Kft. várja a kedves érdeklődők, vásárlók, tervezők, belsőépítések, lakberendezők jelentkezését. Ha forgalmazná a Weinor termékeket akkor csatlakozzon jelenlegi Partnereink körébe. Ha a lakóhelyéhez legközelebbi Weinor értékesítési pontot keresi, hívjon minket bizalommal!

Szimpex Árnyékolástechnika

Tel.: +36 30 490 2672 / +36 30 474 7464

Email cím: info@roloart.hu