Ezért nagyon fontos, hogy a karnis és a függöny harmonizáljon, a karnis megfelelő minőségű legyen (hiszen folyamatosan tartania kell a függöny súlyát), anyaga és kiképzése illeszkedjen az adott helyiség egészének stílusához. Bemutatótermünkben több száz féle karnisforma közül választhat, egyedi végződésekkel, különböző színekből és anyagokból! Karnisaink alapanyaga lehet fa, műanyag, alumínium, réz, vagy acél vagy vas. Ezek tartósságban, minőségben össze sem hasonlíthatóak a nagy bevásárlóközpontokban kapható gyenge minőségű utánzatokkal - ezek a karnisok hosszú évekre szólnak.

Működtethetőek manuálisan, zsinórral és motorosan, távirányítóval. Származási helyük Magyarországtól kezdve Ausztrián át Francia - és Németországig terjed. Kizárólag kiváló minőségű karnisok készítésével és értékesítésével foglalkozunk. Különösen büszkék vagyunk az egyedi technikával készített hajlított karnisainkra, melyekkel íves plafonszerkezetek függönyözését is esztétikusan tudjuk megoldani! ( boltívbe és bástyába hajlított, szögbe vágott karnisok ) Karnisainkat mind mennyezetre mind oldalfalra készítjük, igény szerint.

Természetesen, ha Ön nem rendelkezik megfelelő apparátussal a karnisok felszereléséhez, vagy egyszerűen csak azt szeretné hogy a karnisok szakszerűen és a lehető legesztétikusabban legyenek felszerelve, cégünk ezt is biztosítja. Gyakorlottan, gyorsan és tisztán szereljük fel karnisait az Ön otthonában, egy Önnek megfelelő időpontban! Karnisainkról és egyéb szolgáltatásainkról bővebben a www.karnisaruhaz.hu címen tájékozódhat!

Bármilyen további kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal budakalászi bemutatótermünkben, a hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óráig, vagy hívja a 06-26-341-204 telefonszámot!

Cégünk székhelye, és bemutatótermünk :
2011, Budakalász, Budai út 44.