Home Design lakberendezés függönyözés

A helyszíni felméréstől a függöny felrakásáig

Bizonyára tapasztalták már, hogy költözés vagy építkezés vége felé már elfárad az ember és egyre kevesebb az energiája arra, hogy az utolsó simításokat is befejezze új otthonában. A függönyözés tipikusan ilyen feladat, ugyanis függönyt már csak akkor érdemes feltenni, amikor már minden porral járó munkálat elkészült. Ugyanakkor fontos, hogy a függönyözésre is megfelelő figyelmet szánjunk, hiszen egy szépen megvarrt függöny lágyítja az enteriőrt és meleg légkört teremt otthonunkban. Ebben a folyamatban segít a Home Design Lakberendezés csapata, ahol mindent megteszünk annak érdekében, hogy levegyük ezt a terhet Vásárlóink válláról. 

Teljes körű szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés, mely során rögzítjük a falak, ablakok és ajzatok pontos méreteit. Ezután az előzetesen leegyeztetett függöny mintákat bemutatjuk, hogy az otthoni fényviszonyokban, az enteriőrhöz igazodva tudjuk Önnel együtt kiválasztani a megfelelő sötétítő és/vagy fényáteresztő anyagot. Magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk, így garantáltan hosszútávon, problémamentesen gyönyörködhet a kiválasztott anyagban.

Függöny varráson felül, a rendkívül népszerű és praktikus római rolók elkészítését is vállaljuk. Varrónőink precízen és gyönyörűen, rövid határidőn belül varrják meg az elkészült függönyöket. Karnis szerelési és függöny felrakási szolgáltatásunk során pedig szakembereink gondoskodnak arról, hogy minden függöny és karnis a szépen mutasson otthonában. Így Önnek csupán annyi dolga van, hogy kiválassza a leginkább tetsző anyagot, szakértő csapatunk pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és rövid időn belül a lehető legszebb enteriőrt varázsoljuk otthonába!

Home Design lakberendezés függönyözés

Home Design lakberendezés függönyvarrás

Home Design lakberendezés függönyözés felméréssel

Home Design lakberendezés függönyözés karnisgyártás

Home Design lakberendezés függönyözés Budán

Home Design lakberendezés függönyözés gyerekszobába is

Home Design lakberendezés függönyözés

Home Design lakberendezés függönyözés

Kérjen még ma időpontot felmérésre, vagy látogasson el Márvány utcai Home Design üzletünkbe, és tekintse meg élőben függöny kollekcióinkat!

 

HOME DESIGN Lakberendezés Buda

Bemutatóterem: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Nyitva tartás: Hétfő: zárva, Kedd: 10-20 óra között
Szerda - Péntek: 10-18 között
Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 | 
06 70 609 3836

Web: homedesignbuda.hu

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda
Instagram: instagram.com/homedesignbuda
Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda