Laminált lap hálószoba

A lakberendezés tervezési szakaszában sokszor jelent gondot a többféle forrásból származó kiegészítők, színeinek egyeztetése. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha több mindent egy helyen tudunk  beszerezni, akkor mind stílusában, mind minőségében sokkal könnyebb lesz az egymással is harmonizáló holmik kiválasztása.  A Home Design Lakberendezés is szem előtt tartotta ezt az igényt. 

A függönyanyagok és tapéták összehangolása most már kiegészülhet a magas minőségű fa parketták, SPC kompozit padlók, különleges vinyl padlók és garantáltan jó minőségű laminált lapok új kollekciójával. 

Laminált padló nappaliba

SPC burkolat a Home Designban

Valódi fa parketták

Füstölt tölgy színű padlólap

Köszönhetően  a széles szín- és típus választéknak biztos, hogy mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb parkettát és padlóburkolatot. Ha az otthoni fényviszonyok között szeretné a mintát megtekinteni, akkor azt néhány napra ingyenesen haza lehet vinni. Így még könnyebb az egyeztetés, és a családtagok is részt vehetnek a tervezés folyamatában.

Vintage parketta szín

Laminált lap nappaliba garanciával

Klasszikus parketta

Bükk laminált lap

Parketta és lerakási szolgáltatás
A jó minőségű padlók szakszerű lerakást igényelnek. Kollégáink az Önök rendelkezésére állnak padlóburkolási feladatok esetében is.! Kérje egyedi ajánlatunkat! Látogasson el XII. kerületi Márvány utcai üzletünkbe, ahol személyes tanácsadással egybekötve, mintákon keresztül mutatjuk be parketta kollekcióinkat!

Burkolási szolgáltatás laminált lap fektetése

Előszobai parketta

HOME DESIGN Lakberendezés Buda

Bemutatóterem: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Telefon: 06 1 780 1216 | 
06 70 609 3836

Web: homedesignbuda.hu

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda
Instagram: instagram.com/homedesignbuda
Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda