Olaszországban szerzett több évtizedes tapasztalataiból és az ottani művészeti hagyományokból inspirálódva Megyeri Krisztina visszatért Magyarországra, hogy a saját egyedi látásmódját alkotásaival megossza a velünk. A színes és lüktető festményei révén Megyeri Krisztina olyan művész, aki különleges stílussal és hangulatos művekkel ajándékozza meg a közönségét, beleértve a lakberendezés és a belsőépítészet terén tevékenykedő szakembereket is.

Megyeri Krisztina  kortárs festőművész

Modern festmény

A minimalista lakások és épületek ugyan letisztultak és elegánsak, ám gyakran hajlamosak az egyhangúság csapdájába esni. Az egyszerű formák, tiszta vonalak és semleges színek időnként kevés kreativitást sugallnak. Ebben a kontextusban Krisztina absztrakt festményei jelentős javulást hozhatnak. Egzotikus és élénk alkotásai életet lehelnek a minimál enteriőrbe, felüdítik az épületek egyhangúságát, és felpezsdítik a környezetet.

Színes festmény nappaliba

Megyeri Krisztina kortárs művei igazi csodák. Az absztrakt formák és csábító színek dinamikus kontrasztot hoznak létre a tiszta vonalakkal és semleges színekkel. Ezek az alkotások képesek teljesen megváltoztatni a teret, kiemelve a modern építészeti stílus letisztultságát. Elbűvölő absztrakt festményei a falak középpontjává válhatnak, és meghatározó fókuszpontot hozhatnak létre.

Modern festmény Színes Galéria

Megyeri Krisztina modern alkotásai világkörüli útra visznek, festményeinek összessége egy igazi festői körutazás. Kortárs festményei megtalálhatóak a Színes Galéria oldalán. 

Festőnő kortárs festmény

SZÍNES GALÉRIA

www.szinesgaleria.hu

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 30 525 5005

E-mail: galeria@seniagroup.hu