Meghívtak egy lakásavató buliba? Valami érdekeset, egyedit szeretnél vinni, de nem tudod, hogy mit? Ha nem szeretnéd a fejedet törni (mégis mit vegyek?), elmenni, parkolni, tömegben lenni, csomagolni (de mibe?), ámde szeretnél kényelmesen, otthonról választani és valami érdekeset-látványosat-tartalmasat ajándékozni, akkor válogass a BETONBOR.HU webbolt ajándékcsomagjaiból. Íme ajánlataink!

Baráti beszélgetések – ha ezt az ajándékcsomagot viszed a lakásavató buliba, biztos sikert aratsz. Ki ne szeretne barátok, családtagok között lenni és jókat beszélgetni? Beszélgetni az új lakásról, a megszerzése kapcsán érzett határtalan örömről, egy új időszak kezdetéről. A kellemes beszélgetéseket segítik a finom chutneyk, a bor, nem csak ízével, hanem design-címkéjével is: a címke már önmagában is beszélgetésindító. Az édes ízélmények pedig csak fokozzák a jó hangulatot.

Baráti beszélgetések


Baráti beszélgetések Budapest design-printtel
- ha szeretnél valami maradandót is ajándékozni, valamit, ami nagyon jól dekorál egy új lakásban, válaszd az ajándékcsomag Budapest design-printes változatát. Budapest menő hely és ez a kézzel rajzolt poszter is az. Jó móka felfedezni a város apró részleteit egy pohár bor mellett akár a bulin, akár később egy csendesebb alkalommal.

Baráti beszélgetések Budapest design-printtel Betonbor

Budapest design-print Betonbor webshop


Baráti beszélgetések Logifaces-el
– a lakásavató bulin nem csak a lakást, de ezt a logikai játékot is felavathatjátok. A Logifaces játék és designtárgy egyben, része az Iparművészeti Múzeum kortárs gyűjteményének. A barátod vagy családtagod lakásában is jól nézne ki, vagy a tiédben, ha esetleg megtartanád magadnak…

Baráti beszélgetések Logifaces-el

Logifaces játék


Csodás színek és ízek! Nahát!
– azon túl, hogy csodásak a színek és ízek ebben a válogatásban (is) van egy díszzsebkendő, ami használható tetszés szerint akár szalvéta vagy borkendőként is. Az ajándékokat pink díszdobozba csomagoltuk. Kizárólag hölgyeknek való!

Csodás színek és ízek! Nahát! ajándékcsomag


Csodás színek és ízek, kaparós Budapest térképpel! Nahát!
– a fenti csomag egyik változata ez, a design kedvelőinek egy igazi csemege, nemcsak a címkék és a termékek csomagolása miatt, hanem a gyönyörű kaparós Budapest design-térkép miatt is.

Csodás színek és ízek, kaparós Budapest térképpel


Férfiaknak való
– ez az ajándékcsomag is kiváló választás, férfiak részére. Ennek az ajándékcsomagnak is van printes, Logifaces-es, sőt kaparós Budapest térképes változata is.

Boros ajándékcsomag férfiaknak


Állatok a városban – kellemes, letisztult, igényes megjelenés, különleges grafikák, válogatott minőségi termékek.

Állatok a városban ajándékcsomag


Szürke marha párnán, bor, Bi vagy Rózsaszínű Mn malacok párnán, fehérborral - hangulatos díszítő eleme lehet egy új lakásnak egy párna, főleg, ha valami különleges, érdekes design jelenik meg rajta. És mi az a Bi vagy Mn? Kiderül az ajándékcsomagban lévő könyvből, ami szintén jól mutat majd a lakás polcán és angol nyelvgyakorlásnak sem utolsó.

Szürke marha párnán, bor, Bi vagy Rózsaszínű Mn malacok párnán, fehérborral

Rózsaszínű Mn malacok párnán, fehérborral

Természetes szépség – arra az esetre, ha valami zöldre gondoltál

Természetes ajándékcsomag borral

Várunk szeretettel és segítőkészséggel, továbbá nyitási kedvezménnyel a BETONBOR.HU-nál! Jó válogatást!

Kövess bennünket az Instagramon és a Facebookon is!

WWW.BETONBOR.HU

Betonbor logo