Trickea bútorra ragasztható matrica

A skandináv stílus töretlenül éli fénykorát, hiszen letisztult formavilága sokak otthonába könnyen beilleszthető, variálható. Nem véletlen, hogy többen választják enteriőrjük csinosítására az IKEA kínálatát, hiszen megfizethető áron szuper dolgokat tudunk vásárolni a lakás minden szegletébe. Ugyanakkor sokan nem szeretnék, ha a lakásuk egy az egyben úgy nézne ki, mint egy IKEA katalógus, ezért szívesen szabnák saját személyiségükre a berendezést, de designer darabokra nem feltétlen adnának ki sok pénzt.

Ezzel a problémával szembesült három anyuka is, akik mindig az IKEA bútorait választották mert szeretik a letisztult, megfizethető dizájnt, de mégis hiányzott belőle valami, amitől igazán magukénak érezhetik. Amikor keresgéltek, hogy mivel lehetne egyedivé tenni ezeket a bútorokat, lehangoló volt a felhozatal.
Így született meg a TRICKEA ötlete, egy közös kávézás alkalmával, amikor épp mindenki építkezett, felújított vagy épp a második gyerekszobát igyekezett berendezni.

Céljuk, hogy olyan egyedi megoldásokat kínáljanak, amik lehetővé teszik, hogy kis befektetéssel egyedi otthont varázsolhassunk. Ezáltal megalkothassuk a stílusunknak és egyéniségünknek megfelelő otthont. Ebben szeretnének segíteni legyen szó új bútorok egyedivé tételéről vagy meglévők újjá varázsolásáról. A DIY mozgalomnak köszönhetően egyre inkább megvan a nyitottság erre, hiszen egyre bátrabbak vagyunk, hogy újraértelmezzünk egy-egy bútorarabot. Ehhez kínál egyszerű és gyors megoldásokat a TRICKEA.

A művészi tervezésű bútor- és falmatricáik, illetve beton, bőr, porcelán bútorfogantyúik tökéletesek arra, hogy a régi, megunt bútordarabokat kvázi újrahasznosíthatóvá tegyük, ezzel is kicsit csökkentve a környezeti terhelést. Kínálatukban magas minőségű, különleges formákkal és anyaghasználattal találkozhatunk, melyeket neves magyar iparművészek terveztek és gyártottak.

Trickea matrica IKEA bútorra

Trickea egyedi bútor fogantyú ikea bútorra

Trickea bőr fogantyú fekete

A porcelánokat, Magyarország egyik legnagyobb porcelángyárában állítják elő, mely garancia a kiváló minőségre. A klasszikus vonalnak nevezett fogantyúk mintáját a brazil építészetben használt Cobogo mintázat ihlette. Mind ennél a vonalnál, mind a gyerekbútorokra szánt állatformáknál fontos szempont volt az ergonómia is, így mindegyik fogantyú könnyen megfogható és strapabíró.

Trickea falmatrica bútorra, gyerekbútorra

Trickea barna bőr fogantyú webshopból

Trickea porcelán fogantyú

Hasonló elvek mentén alkották meg a beton fogantyúkat. Ami ezt a kategóriát igazán különlegessé teszi, az maga az anyaghasználat. A beton sajátosságaiból adódóan tuti nincs két egyforma darab, hisz minden egyes fogantyúban más például az üvegek vagy kövek elrendeződése. Fal- és bútormatricákat pedig neves grafikusokkal tervezték meg, többek között Metricartist-tal, Pajor Hannával és Cornides Ágival. A matricákat mindenki tetszőleges elrendezésben teheti fel falára vagy bútorára, így elég nagy a mozgástér a dekoráció során.

Keressék a Trickea termékeket design vásárokon, vagy fedezzék fel aktuális választékukat a webshopban!

Trickea logo

TRICKEA - DOBD FEL IKEA BÚTOROD!

www.trickea.hu

Trickea a Facebookon