Több üvegpolc egymás felett

V-alakú könyvtartó üvegpolc

A természetes alapanyagú üveg változatos formában van jelen az otthonainkban, a használatuk nélkülözhetetlen. Üvegből vannak az ablakok, a lámpabúrák, a képkeret borítója vagy éppen az étkezőasztal lapja. A lakberendezésben ma is számos formát ölt, és nincs is olyan lakberendezési stílus, amelyik nélkülözné. Fókuszáljunk most a sokoldalúan felhasználható és változatos formában kapható üvegpolcokra. 

Konzolos polc

Z-alakú üvegpolc

S-alakú üvegpolc

A lakás üvegpolcokkal történő berendezése elegáns és modern hangulatot teremthet. A polcok választása esetén is egy nagyobb egységben kell gondolkodnunk és figyelembe kell vennünk a meglévő helyiségek stílusát. Az üveget az átlátszósága és könnyedsége miatt kedveljük. Nagyon jól alkalmazkodik a meglévő színekhez, éppen ezért a legtöbb helyiségben jól alkalmazható. Az elsőre talán ridegnek gondolt anyag óriási előnye, hogy bármilyen lakberendezési koncepcióba tökéletesen illeszkedik legyen szó a síküveg, vagy a formabontó és közkedvelt prémium hajlított változatokról. Ezek a formák akár színes változatban is beszerezhetők. 

Könyvtartó polcok

Toldható üvegpolc

Polc nappaliba

A polcnak - üveg változatban is - tartó funkciója van, azonban a terhelhetősége korlátozott. Edzett üveg esetén ez egy magasabb érték, prémium hajlított változatoknál óvatosabbnak kell lennünk. A stabilitásról a konzolok és a stabil felszerelés gondoskodik. Gyakori, hogy az üvegpolc egy kiegészítő elem a dísztárgyaink számára, de bátran pakolhatunk rá könyveket, vázákat, gyertyatartókat, képkereteket is. Minden esetben érdemes kerülni a polcok túlzott igénybevételét, hogy ezzel is minimalizáljuk a törés kockázatát.

Helytakarékos polc

Illesztett dupla üvegpolc

Polc komód fölé

Sárga és kék üvegpolc

Ha kedveljük a hangulatvilágítást, akkor üvegpolcaink alá vagy mögé tehetünk rejtett Led fényforrást, vagy led szalagot ezzel is kiemelve a polcelem fényét, csillogását. Mivel az üvegpolcok átlátszóak, fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk meg őket, a portól vagy az ujjlenyomatoktól.

Nappali lakberendezés polccal

Kereszt alakú konzol

Szögletesen hajlított polc

Üvegpolcok az otthon helyiségei szerint 

Stílusos és modern dekorációs elem lehet egy üveg falipolc a nappaliban. Használható dekorációs tárgyak, például vázák, órák, szobrok vagy könyvek tárolására. A nappaliban érdemes az íves vagy a prémium hajlított változatokat is betervezni, mert egyedi formájukkal vonzzák a szemet a kanapé egy olvasófotel vagy a kandalló felett. 
    
Az étkezőkben is növelhetjük a hasznos felületeket üvegpolccal. Különleges edények, poharak, palackok tárolására tökéletes lehet. Így azonnal kéznél lesz egy kávéscsésze vagy éppen egy dugóhúzó. A konyhabútorok polcos kiegészítői abszolút trendnek számítanak. Egy polc itt is jó szolgálatot tehet. Szakácskönyvek, fűszeres üvegek, tálak vagy kedvenc konyhai kellékek tárolására alkalmas. Nagy előnye, hogy könnyen tisztán tartható. 

Előszoba polc

Gardrób polcelem

Kacskaringós üvegpolc

Glass bookshelves

Pipa alakú polc

Polc alátámasztó elemek

Olcsó üvegpolc

Minimál polcelem előszobába

Íves polc

Polcelem rendszer

Változatos üvegpolc formák

A fürdőszobában egy üveg falipolc elegáns és légies hangulatot teremt és egy kis plusz üvegfelület mindig jól jön főleg kis alapterület esetén. Használható parfümös üvegek, kozmetikumok, szappanadagoló vagy egyéb fürdőszobai kiegészítők tárolására. A hálószobában lévő üveg falipolc a személyes holmik elhelyezésében lesz mindennapos segítségünkre. Használhatjuk távirányítók, növények, családi fotók, ébresztőóra, olvasólámpa vagy ékszerek tárolására. Végül pedig említsük meg az otthoni irodát, vagy a dolgozószobát, hobbyszobát, ahol sosem elég a jó minőségű tárolópolcból. A modern megjelenésű üveg minőségi megjelenést és prémium hatást ad az enteriőrnek. 

Üvegből készült polc kedvező áron

Hajlított könyvespolc üveg

Síküveg polc

Enyhén hajlított üvegpolc

Felsorolásunkban csak a legfőbb lehetőségekre tértünk ki, de alapvetően bármilyen helyiségbe elhelyezhető egy üveg falipolcot, legyen az síküveg, vagy prémium hajlított változat. Tervezéskor vegyük figyelembe a polcok méretét a szélességen túl a mélységet is, hogy a rendelkezésünkre álló falfelület adottságaiból a lehető legtöbbet hozhassuk ki. 

Praktikus polc

Különböző méretű edzett üveg polc

Látogasson el a Polcszaki bemutatótermébe, ahol segítségére lesznek minden polccal kapcsolatos kérdésben! 

30 év tapasztalat a polcok világában
OmniOpt Kkt.

www.polcszaki.hu

Telefon: +36-30-952-6395

E-mail: polcbolt@gmail.com