LG Vezeték nélküli porszívó

Az LG AERO SCIENCE vákuumtechnológiájának köszönhetően az új porszívók használói a takarítás magasabb szintjét tapasztalhatják meg. A Smart Inverter Motor™, az Axial Turbo Cyclone™ és az ergonómikus felépítés révén erőteljes szívóteljesítményt és még jobb használhatóságot garantálnak az új készülékek

LG CordZero Handstick: erőteljes szívóhatás és ergonomikus használat
Az új CordZero Handstick nyeles porszívó felsőkategóriás szívóerejét a Smart Inverter Motor™ garantálja: a készülék „szíve” 16-szor nagyobb fordulatszámon működik*, mint egy repülőgép-hajtómű, így a 3D turbólégcsavar erőteljes légáramlást hozhat létre. A Smart Inverter Motor — amelyre a vállalat 10 év garanciát vállal — kompakt méretben nyújt kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot úgy, hogy a szívóerőt közvetlenül az ún. Power Drive Nozzle™-n keresztül juttatja el a szívófejhez. Sőt, mi több, a Smart Inverter Motor által meghajtott Axial Turbo Cyclone™ olyan, forgószélhez hasonló légáramlatokat generál, amelyek még hatékonyabban segítik a finom por felszívását. A készülék továbbfejlesztett, ötlépcsős szűrőrendszere egy HEPA 13 filtert is tartalmaz, ami minimálisra csökkenti a porszívózás közben a helyiség levegőjébe visszaáramló por mennyiségét. A két darab, cserélhető Dual PowerPack™ lítium-ion akkumulátor-csomag nyújtotta extra energiának köszönhetően pedig elkerülhető, hogy a feltöltés miatt kelljen megszakítani a házimunkát.

LG CordZero Handstick: erőteljes szívóhatás és ergonomikus használat


LG porszívó 
A 2017-es modellévre ergonómiai szempontok alapján újratervezett LG CordZero Handstick teleszkópos nyele fokozatmentesen állítható, így a plafon sarkai is gond nélkül elérhetővé válnak. Az úgynevezett gubancmentesítő technológia révén pedig nem kell többé a padlókefe sörtéi közé akadt haj- és szőrszálakkal küzdenünk. Ezek a különleges funkciók — kiegészülve a falra szerelhető, különálló töltővel — minden korábbinál könnyebbé teszik a házimunkát.

LG CordZero Canister: hatékony házimunka, megerőltetés nélkül
Az új CordZero Canister egy sor olyan, továbbfejlesztett funkcióval érkezik, amelyek célja, hogy a készülék használói számára a takarítás kényelmesebb és áramvonalasabb élménnyé váljon. Az erőteljes szívóhatást az Axial Turbo Cyclone és a Smart Inverter Motor garantálja, az energiaellátásról pedig a PowerPack™ 72V lítium-ion akkumulátorcsomag gondoskodik. Az LG egyedülálló, továbbfejlesztett RoboSense™ 2.0 megoldása lehetővé teszi, hogy ne kelljen többé takarítás közben magunk után húznunk a porszívót, készülék ugyanis automatikusan követi használóját. A CordZero Canister ütközésfelismerő rendszere intelligens módon azonosítja a készülék útjába kerülő akadályokat és a készülék elejére szerelt szenzor segítségével ki is kerüli azokat.

LG CordZero Canister: hatékony házimunka, megerőltetés nélkül

LG CordZero Canister: hatékony házimunka, megerőltetés nélkül

LG CordZero Canister: hatékony házimunka, megerőltetés nélkül

Ebben a készülékben is megtalálható a Power Drive Nozzle, a biztosabb irányítást és a könnyebb kezelhetőséget pedig az US Ergonomics által tanúsított Opti-balanced Handle™ fogantyú biztosítja, amely csökkenti a készülék használata közben a csuklóra és a könyökre nehezedő nyomást. Ez nem minden: a készülék hétlépcsős szűrőrendszere egy HEPA 14 filtert is tartalmaz, így — más készülékekkel ellentétben — hatékonyan zárja magába az ultrafinom port és az allergéneket.