Fellowes AeraMax™ légtisztító fekete és fehér

Nyáron jóval több időt töltünk a szabad levegőn, mint a hidegebb évszakokban, és ez helyes is, hiszen ilyenkor kell feltölteni a D-vitaminraktárakat, nyaralni, pihenni, várost nézni, kiülni egy kerthelyiségbe, sétálni. Bármennyire jó is ez, sajnos a friss levegő közel sem azonos a tiszta levegővel. Nem beszélve a pollenallergiában szenvedőkről, akik számára a nyár második fele és a kora ősz a legsúlyosabb időszak. Nekik különösen, de az egészséges emberek, gyerekek számára sem mindegy, hogy a lakásban töltött idő, pl. a napi 8 óra alvás alatt milyen minőségű levegőt szívnak be. Érdemes legalább a zárt terek, a lakás és az iroda levegőjét megtisztítani, ahol sok időt töltünk.

Ebben nyújt hatékony segítséget az AeraMax™légtisztító négyfokozatú tisztítási rendszere, amely kiszűri és eltávolítja a levegőben terjedő szennyező anyagok 99,97 %-át, a pollent és más allergén anyagokat, poratkákat, gombaspórákat, háziállatok szőrét, sőt még a cigarettafüstöt is. A készülék HEPA szűrője pedig a penész és a gombák ellen véd, egy ionizált mező segítségével hatékonyan távolítja el a levegőben terjedő bacilusokat, vírusokat, ami például influenzajárvány idején lehet hasznos.   

Fellowes AeraMax™ légtisztító álló hordozható

A működés teljesen automatikus, a légtisztítóba épített szenzor figyeli a levegő minőségét, és a szennyezettség fokához igazítja a ventilátor sebességét. Az „Aera+ Mode” funkció a levegő áramlását 35 %-kal megnöveli, amivel eltávolítja az allergén anyagokat a levegőből, érezhetően enyhítve ezzel az allergiás tüneteket. Az AeraMax™ három méretben kapható, a legkisebbet 8, a közepeset 18, a legnagyobbat 28 m2-es helyiségekbe ajánlják. A letisztult dizájn minden enteriőrbe belesimul. A levegő tisztaságát kék, borostyán és piros fényekkel jelzi a készülék, és arra is figyelmeztet, ha szűrőt kell benne cserélni.

Légtisztító allergiásoknak

Az AeraMax™ légtisztítóknak az alaptípus mellett kifejezetten kisbabák és gyermekek számára kifejlesztett változata is van, az AeraMax™ Baby. Ezt különösen az éjszakai csendes üzemmóddal és barátságos fényekkel, valamint a gyerekzárral igyekeztek teljesen a kicsik igényeihez igazítani, megtartva természetesen az alapkészülék hatékony légtisztító teljesítményét.   


A Fellowes
A Fellowes cég irodai és otthoni munkavégzést segítő termékek széles választékát gyártja és forgalmazza világszerte, többek között iratmegsemmisítőket, lamináló és spirálozó gépeket, archiváló konténereket, valamint irodai ergonómiai eszközöket Az 1917-ben Harry Fellowes által alapított és itascai székhelyű (USA – Illinois) Fellowes Inc. a világ 15 országában van jelen saját leányvállalattal, világszinten több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztat, termékei pedig a világ több mint 100 országában elérhetőek. Bővebb információért látogasson el a www.fellowes.hu weboldalra!