Rolee design hosszabbító

Szinte alig van olyan otthon, ahol az elektromos berendezéseink, gépeink elegendő számú konnektorhoz tudnak csatlakozni. Mivel egyetlen aljzatot sem szeretnénk túlságosan terhelni, sok esetben hosszabbítókat kell alkalmaznunk, amiket csak részben, vagy egyáltalán nem tudunk elrejteni. Ha időszakosan nincsenek használatban és nem szeretnénk őket minden alkalommal elpakolni, akkor viszont el kell tűrnünk a használaton kívüli kábelek látványát. De miért akarnánk ezt? Hiszen megszületett egy remek megoldás!  

Bordó Rolee kábeldobos hosszabító

A Rolee hazai fejlesztésű tervezésű és gyártású konnektora egyszerre old meg több problémát! 
A megszokott soros elrendezéssel szakító kialakítás lehetővé teszi, hogy a több mint 4 méter hosszú kábelt egy gombnyomással feltekerjük anélkül, hogy megcsavarodna. Hasonlóan működik a rendszer a porszívók kábelbehúzó rendszeréhez. A modern formavilág sokkal jobban illik otthoni, iroda és szállodai környezethez is. A hosszabbítónk a C és az F típusú – földelt és földeletlen - aljzaton kívül USB csatlakozókat is kapott, így párhuzamosan akár egy telefon és egy laptop töltése sem jelent gondot. 

Szürke hosszabbító

Magyar fejlesztésű konnektor

Ez a legújabb trendi kiegészítő, háromféle színben érhető el. Választható gyöngyfehér, oxidvörös és
grafitszürke árnyalat, ennek köszönhetően minden korosztály megtalálja a hozzá legjobban illő változatot. Megjelenésben egy hagyományos hosszabbítót fehér, lehangoló barna, esetleg zöld színben szerezhetünk be. A lényeg, hogy a legkevésbé sem illeszthető design bútorok vagy igényes lakásbelsők világához.

USB töltős hosszabbító

A visszahúzható kábellel szerelt hosszabbítónak nagyon jó hasznát vehetjük utazás során, vagy olyan jellegű munkavégzéskor, amikor hosszabbítót kell magunkkal vinnünk, de nem szeretjük a mindenbe beleakadó és összecsavarodó kábeleket. Általában a kábelek sérülékenyebbek, és jobban kopnak ha szabadon tároljuk őket. A csavarodás és a megtörés során hamarabb tönkre is mennek, aminek újabb vásárlás lesz az eredménye. 

Visszahúzható kábeles hosszabbító

A fejlesztők a praktikumon túl a biztonságra is gondoltak. A Rolee-ban található biztosítéknak köszönhetően túlfeszültség védelemmel van ellátva, így még azelőtt lekapcsol, hogy bármi baj lenne. Ez nagyon fontos a tűzesetek és balesetek elkerülése szempontjából. Az aljzatok terhelhetősége 1100 W, ennek megfelelően érdemes okoseszközeinket, televíziónkat, számítógépünket csatlakoztatni. 

Földelt hosszabbító 4 méter

Akik számára a design különösen fontos, nekik biztosan a legjobb választás, hiszen ezek a hosszabbítók – köszönhetően a színválasztéknak – sokkal jobban illeszthetők a meglévő lakberendezéshez, irodaberendezéshez, azon túl, hogy egyszerűen szerethetőbbek. A pillanatok alatt, erőfeszítés nélkül felcsévélhető kábel pedig rendkívül kényelmessé teszi a használatát.

Irodai stílusos elosztó

Látogass el a Rolee Store webshopjába és rendeld meg a legjobban tetsző színben és kétféle kábelhosszal. Az ügyfélszolgálat minden kérdéssel kapcsolatban készségesen segít.