Csíkos surya szőnyeg

Surya szőnyeg motívumok

Suryát lenyűgözte a lehetőség, hogy indiai kézművesek termékeit adhatja el az Egyesült Államokba, ezért meggyőzte az áruházlánc képviselőit arról, hogy látogassanak el a falujába megnézni az ottani gyártóüzemét. Ezután egy hét állt a rendelkezésére, hogy a faluban összeszervezze a helyi kézműveseket és segítségükkel felállítsa a nem létező üzemet. Mire a Federated Group képviselői odaértek már javában folyt az első kollekció gyártása, ami lenyűgözte a vendégeket.

Surya szőnyeg levél és kasmir mintával

surya szőnyeg indiai szőnyeg

surya szőnyeg geometriai mintával

A Surya sikere azóta is töretlen, Surya Tiwari ma már fiával, Satya Tiwarival együtt irányítja a vállalatot. Míg Surya Indiában, egy kis faluban, Ungapurban felügyeli a gyártást, addig Satya Amerikában irányítja a marketing, sales és logisztikai tevékenységet. Szőnyegeik az egész világon minőségükről és szépségükről ismertek. Folyamatosan bővülő termékkínálatukban a több, mint 1700 szőnyeg mellett ma már megtalálhatunk díszpárnákat, ágytakarókat és puffokat is.

surya szőnyeg inspiráció

surya szőnyeg világosbarna és bézs színben

surya szőnyeg arabos mintával és surya puff

surya szőnyeg modern mintával

A Surya olyan elismert vagy éppen feltörekvő designereknek ad lehetőséget kreativitásuk kibotakoztatására, mint Candice Olson, Jull Rosenwald, Julie Cohn, B. Smith, Bob Mackie, Paule Marrot. A Surya sikerét a munkaerő megbecsülésének, a szemet gyönyörködtető designnak, valamint a szőnyegek iránti töretlen szeretetének köszönheti. A vállalat a mai napig kevés munkafázist bíz a modern technológiára, a legmodernebb technológia, amit alkalmaz a szőnyegek szállítására használt teherautók. Alapvető munkaeszköznek az emberi kezet tekintik, a szőnyegeket és kiegészítőket a legképzettebb mesteremberek készítik. A két legfontosabb érték, ami meghatározza a cég politikáját az a bizalom és az a jelmondat, hogy "a legszebb design és minőség mindenki számára elérhető".

surya szőnyeg és párna

surya szőnyeg nemezből

surya szőnyeg gyapjúból

surya szőnyeg inspiráció

surya szőnyeg modern nappaliba

surya szőnyeg modern gyapjúszőnyeg

surya szőnyeg klasszikus mintával

surya szőnyeg szürke és fehér színekben