Christian Lacroix chevron mintás szőnyeg

Merész és lélegzetelállító szőnyegek luxus kivitelben - egyenesen Párizsból!

Christian Lacroix, párizsi divattervező neve a lakberendezésben is kiemelkedő. Meghökkentően merész stílusával, egyedi ötleteivel és tehetségével már a kezdetekben, a 80-as években, felhívta magára a figyelmet, bevezette saját márkáját, brand-et épített nevéből, majd a Christian Lacroix márkát a prémium minőségű, presztízsértékű termékein keresztül világhírűvé emelte.

Christian Lacroix szőnyeg a Home Design Lakberendezésben

A márka stílusjegyei egyből szembe tűnnek legyen szó tapétáról, textilről vagy szőnyegről. Mostani cikkünkben a figyelmet a szőnyegekre tereljük, de a jellemvonások ugyanúgy érvényesek a különböző Christian Lacroix lakberendezési kiegészítőkre is. A tervező egyetlen víziója maga a történetmesélés, vagyis, hogy „szólaljanak meg” a minták, alkossanak saját történetet, olyat, amely mindenki számára különböző üzenetet hordoz. A dinamikus, mozgalmas minták segítségével, illetve az életteli színek használatával, kifejezőerejével éri el, hogy a szőnyegen megjelenő összkép saját, egyedi történetet formáljon. Természetesen vannak egyszerűbb, visszafogottabb minták is, melyek nem képviselnek különösebb üzenetet, ugyanakkor impozáns színvilágukkal mégis magukra vonják a tekinteteket.

Christian Lacroix szőnyeg lakberendezéshez

Christian Lacroix extravagáns szőnyeg

Christian Lacroix kör alakú szőnyeg

Christian Lacroix kör szőnyeg

Christian Lacroix színes kortárs szőnyeg kollekció

Christian Lacroix modern szőnyeg Home Design Lakberendezés

Christian Lacroix levél mintás szőnyeg

Christian Lacroix designer szőnyeg

Christian Lacroix fekete-fehér szőnyeg

Christian Lacroix zöld leveles szőnyeg

A minták látványos jellege miatt a Christian Lacroix szőnyegek uralkodói az enteriőröknek, lenyűgözik a szobába toppanókat. A szokatlan – olykor provokatív – megjelenés miatt bemutatótermek, szalonok és modern enteriőrök tökéletes kiegészítői, melyekre garantáltan emlékezni fognak az arra járókelők. A szőnyegek alapanyaga többnyire gyapjú és viszkóz keveréke vagy 100% gyapjú. Kézitűzött és kézicsomózott technológiával készülnek, különböző méretekben érhetők el. A szőnyegek fogásmintája megtapintható Márvány utcai üzletünkben. További információkért látogasson el Home Design üzletünkbe, vagy keressen minket bizalommal telefonon vagy emailen keresztül!

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Nyitva tartás: Hétfő: zárva

Kedd: 10-20 óra között

Szerda - Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 |
06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Webshop: homedesignwebshop.com

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda

Instagram: instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda