Az angol vállalat története a 19. századig nyúlik vissza. Sikerüket a prémium minőségű faragott fatábláknak köszönhetik, melyeket kezdetben kézzel, majd az évek során gépek segítségével nyomtak a tapétapapírra. Az akkori időben olyan történelmi épületeknek is kínáltak tapéta mintát, mint például a Buckingham-palota és az Egyesült Királyság parlamentje.

A Cole&Son munkavállalói a kezdetektől fogva minőségi és különleges mintákat készítettek, és ez továbbra is érvényes a mai vállalati filozófiájukra. Szenvedélyük a gyönyörű és egyedi tapéták iránt egy cseppet sem lankadt, sőt, folyamatos megújulással mai napig az élvonalban járnak.

Legújabb kollekciójuk közé tartozik az Icons, mely válogatás tökéletesen bemutatja azt a sokszínűséget, amelyet a vállalat képvisel. Miami inspirálta színvilágban köszönnek vissza a pálmafák, kolibrik, flamingók a katalógusból. A kollekció éke egyértelműen a buja Miamiból egy „szelet”, retro stílusú teraszokkal és oszlopsorokkal, mozgalmas pálmafákkal és banánfa levelekkel. Különlegességét a geometriai és a trópusi vonal keveredése adja, mely két irányzat harmóniája, összhatása lenyűgözően mutat együtt. A geometria az art deco inspirálta tapétákról is visszaköszön, így természetesen az ikonikus legyező minta is helyet kapott a tapétakönyvben. Látogasson el Home Design Lakberendezés üzletünkbe, és tekintse meg élőben Cole&Son kollekcióinkat! Személyes tanácsadással szívesen segítünk megtervezni a tökéletes enteriőrt, hogy a legjobbat hozzuk ki otthonából!

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Nyitva tartás: Hétfő: zárva

Kedd: 10-20 óra között

Szerda - Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 |
06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Web: homedesignlakberendezes.com

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda

Instagram: instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda