A 20. századi, milánói születésű festő, szobrász és lakberendező munkásságából ihletet merítve, emellett pedig követve a modern lakberendezési trendeket, lenyűgöző eredményt értek el. Új kontextusba helyezték az ikonikus Fornasetti motívumokat, melyek tapéta formájában gyönyörűen mutatnak és emlékezetessé teszik az összképet.

Fornasetti tipikus stílusát mutatják a római és görög építészeti elemek, a színházak, a mediterrán látkép, az aranykulcs motívum a titokzatos levelek között, melyek egyaránt valamilyen üzenetet hordoznak magukban számunkra. Szintén jelentéssel bír a madarakkal ábrázolt fa is, melyet a tervezők rácsok mögé zártak – a fantáziánkra bízva, hogy számunkra mit üzen maga a design. Mosolyt csalnak az arcunkra a gránátalmát habzsoló majmok és a nem mindennapi halak, melyek például fürdőszobában elképesztően mutatnak. Frappáns ötlet a majmokat az ebédlő asztal köré felhelyezni, de nappaliban is csodás enteriőrt nyújthatnak.

Látogasson el Home Design Lakberendezési üzletünkbe, és tekintse meg élőben Cole&Son tapétakönyveinket! Személyes tanácsadással és több éves tapasztalattal segítünk a választásban!

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Nyitva tartás: Hétfő: zárva

Kedd: 10-20 óra között

Szerda - Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 |
06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Web: homedesignlakberendezes.com

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda

Instagram: instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda