Ligne Pure = Pure Line, azaz letisztult vonalak

A belga Ligne Pure márka vállalati filozófiájának alapköve, hogy a fantázia és a kreatív megoldások együtteséből teremtenek egyszerű szépséget, örökérvényű értéket, mely aztán bármely lakberendezési stílusba tökéletesen beilleszthetővé válik. Már a termékfejlesztés fázisa során is előtérbe helyezik a természetes alapanyagokat, naturális színeket és letisztult mintákat. Megválogatják beszállítóikat, vagyis csak olyan vállalatokkal működnek együtt, melyek nem támogatják a gyermekmunkát.

Kézzel készített, egyedi mintázatú szőnyegeket forgalmaznak világszerte, melyek az „egyszerű, de nagyszerű” elvével tökéletesen szinkronban vannak. A prémium minőséget a természetből nyert viszkóz és gyapjú alapanyagok garantálják. Az emberi kézimunkából fakadó minőség és egyediség pedig többlet értéket eredményez minden egyes darabnak. A Ligne Pure szőnyegeken a természetesség és modernitás vegyítése egyértelműen megmutatkozik. Éppen ezért tökéletesen belesimulnak a modern, skandináv és minimalista lakberendezési irányzat ihlette otthonokba.

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Legújabb kollekciójukban továbbra is a naturális színvilág nyert teret magának, vagyis a taupe, szürke, krémszín, törtfehér és bézs árnyalatok dominálnak. Alapanyagjukat tekintve gyapjúból, viszkózból és bambusz selyemszálakból készülnek kézzel csomózva vagy kézzel szőve. Az új kollekció visszafogottsága a mintákban is megmutatkozik. Lágy minták, pöttyök és apró csomók jelennek meg a szőnyegeken, finom eleganciát csempészve az enteriőrbe, ahova kerülnek.

A Ligne Pure szőnyegek szolid megjelenésük miatt egyszerűen beilleszthetők a már meglévő enteriőrökbe. Ha a falakon mintás tapéta dominál, vagy az ülőgarnitúra mintázata a hivalkodó, akkor érdemes minél visszafogottabb szőnyeggel ellensúlyozni a mintákat, hogy ne legyen „túlzsúfolt” az összkép.

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Leglátványosabb szőnyegük a 2019-es kollekcióban az alábbi pöttyös, színpompás dizájn, melynek az alapja gyapjúból készül, a pöttyök pedig viszkózból. Vidám színei miatt a gyermekszobában éppúgy helytállnak, mint a nappaliban. Egyszerűen csempészhetünk színt és vidámságot a szobába általuk, ugyanakkor az ezüstös verziójával elegánssá és kifinomulttá varázsolhatjuk az enteriőrt.

Ligne Pure natúr színű szőnyegek

Ligne Pure natúr színű szőnyegek pöttyös

Látogasson el XII. kerületi Márvány utcai Home Design Lakberendezési üzletünkbe, ahol fogásmintákon keresztül, személyes tanácsadással egybekötve mutatjuk be teljes Ligne Pure kínálatunkat! További Ligne Pure szőnyeg ötletért böngésszen folyamatosan frissülő webshopunkban!

Ligne Pure natúr színű szőnyegek a Home Design Lakberendezés ben

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Nyitva tartás: Hétfő: zárva

Kedd: 10-20 óra között

Szerda - Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 |
06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Web: homedesignlakberendezes.com

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: facebook.com/homedesign.buda

Instagram: instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda