Megérkezett a tavasz és az újabb kerti szezon. Ha a múlt évben fárasztó volt a sok fűnyírás, vagy éppen elhasználódtak a kerti kisgépeid, akkor érdemes a minőségi cserén gondolkodni. Beszerzésükhöz ki sem kell otthonról mozdulni. Online, egyszerűen, néhány kattintással megrendelhetők most extra kedvezménnyel. Nem kell óráig bújnod a netet! Mi most egy online katalógus ajánlásával szeretnénk levenni a válladról ezt a feladatot. Ha már gépek, akkor legyenek márkásak, megbízhatóak, amiről tudjuk, hogy magyarországi szervizháttérrel is rendelkeznek. 

Husqvarna fűnyíró gép

A 2020-as tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül. Az ANDL Kft tavaszi akciós Husqvarna termékválogatása izgalmas és vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól kezdve a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a robotfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros kisgépek is. 

Kerti gép katalógus megtekintése ide kattintva

Az akció 2020.03.23. és 2020.06.05. között leadott rendelésekre érvényes!
A katalógusban feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a technikai adatoknál közölt vágóasztal árát is.

Egy jó fűnyíró berendezéssel élmény a kerti munka. Mérjük fel a rendszeresen vágandó fű területét és ennek megfelelően válasszuk ki az új fűnyírónak. Amit a teljesítményen túl érdemes figyelembe venni az a vágási szélesség, a mozgékonyság, illetve a fűgyűjtő kapacitása. 

Husqvarna robotfűnyíró

Aki azt szeretné, hogy a fű akkor is ápolt legyen, amikor éppen nincs otthon, vagy szívesen nézi, ahogy egy robot dolgozik a kertben amíg Ön napozik vagy újságot olvas, akkor a robotfűnyíró a megfelelő választás. A kedvezményes vásárlás most a magasabb árfekvésű robotokra is vonatkozik. Ezek a gépek szinte minden nap tudnak dolgozni, a levágott nyesedék pedig táplálja és nedvességgel látja el a pázsitot. A térelválasztó, vagy éppen a kerítést helyettesítő sövények vagy ciprusok rendszeres nyírása is a tavaszi teendők közé tartozik. Ehhez a megfelelő erősségű de könnyű sövényvágót kell beszerezni. Ha egy öreg fát szeretnénk kivágni, vagy nagyobb mennyiségű faanyag darabolására lesz szükségünk akkor a minőségi láncfűrészek mellett kell letenni a voksunkat. Rendszeres ápolás és karbantartás mellett sok éven át fognak minket és a kertünket szolgálni. 

Husqvarna sövényvágó szegélynyíró

Nézd meg az az akciós Husqvarna gépeket az ANDL Kft-nél: www.andlkft.hu A katalógusban és a weboldalukon látható termékek és újdonságok az ANDL Kft. üzleteiben személyesen is megtekinthetők! 

Egy helyen az ország legnagyobb kisgép készlete! 30 éve az ügyfelek szolgálatában! Több ezer elégedett ügyfél. Ingyenes kiszállítási szolgáltatásunk a Husqvarna termékekre is vonatkozik.