Így néhány évente cserélhetjük le utódunk teljes bútorzatát. Ha már a gyereket megállítani nem lehet, mert nő mint a gomba, legalább a bútorait válasszuk ki úgy, hogy lépést tudjanak tartani vele, ha nekünk néha nehezen is megy.

Ola 'la!

A bútorok lényege, hogy könnyen átalakíthatóak és követik a gyermek méretváltozásait. Kivitelezésük során arra is figyelt e tervező, hogy ne legyen divatja múlt a berendezés, akár tíz év múlva sem. A bútorok anyagát egy nagyon erős, gyors növésű Brazíliában honos fa adja, a Lyptus. A gyártás során igyekeznek kerülni minden mérgező anyagot, a színezéshez is vízalapú, vegyianyagmentes festékeket használnak. A lekerekített sarkok és a letisztult formák időtállóak és nem utolsó sorban a totyogó apróság testi épségét sem veszélyeztetik. A kollekció három elemből áll, az átalakítható ágyból, egy szekrényből és egy fiókos szekrényből.

Mesevilág

Roberto Gil 1992-ben nyitotta meg CASAKids nevű cégét, mely gyermekbútorok készítésére specializálódott. Az OLA! mellett olyan multifunkcionális bútorokat is készítenek, melyek könnyedén beilleszthetők bármelyik gyerekszobába.A komplett szobabútorok mellett apró kiegészítőket is árulnak, melyek rafinált megoldásokkal, érdekes formáikkal és vidám színeikkel dobják fel a gyerekek birodalmát. A székek, asztalok kis rekeszekkel vannak ellátva, hogy legyen hely a gyerekek "kincseinek" és apuka se essen át rajtuk minden reggel kávévadászat közben a konyha felé tartva.

Gil inspirációját gyakran a rajzfilmekből meríti, ezek színeit, formáit próbálja átültetni a valóságba, mégis meseszerűvé és ezáltal otthonossá téve a gyerekek számára szobájukat.