Inspirációs összeállításunkban olyan otthoni irodai ötleteket találhatsz, amelyek segítenek a dolgozósarok vagy home office kialakításában, berendezésében, a tárolásban a világítás kialakításában.  Az íróasztaloktól az ergonomikus székeken űt a kreatív polcötletektől a fali rendszerezőkig, lámpákig és számítógépes állványokig ezek az ötletek segítenek olyan munkaterület kialakításában, amely egyszerre praktikusak és tetszetős.ek Akár egy elfoglalt kreatív alkat, akár egy táblázatkezelő varázsló, ezek a koncepciók testreszabhatók az Ön egyedi igényei szerint. Ha pedig az aznapi munka befejeződőtt, akkor jöhet egy kis esti levezető és kikapcsoló játék. 

Dolgozósarok kalakítása kis lakásban

Ha több monitort is használunk, akkor figyeljünk az asztal mélységére, és hogy megfelelő árnyékoló is legyen az ablakokon. 

Mondrian ihlette dolgozószoba

Egy látványos dolgozót szeretnél, ami tökéletesen kifejez téged? Próbálj ki egy falra szerelhető könyvespolcot a Mondrian ihletésű piros, sárga, kék és fekete színpalettával. Egy feszített polcegység pedig további tárolási lehetőséget biztosít az apróbb tárgyak száára. 

Loft stílusú lakás dolgozószoba

Szereljen össze egy ergonomikus számítógépes széket lábtartóval, hogy mindig a gerinc megtámasztásához optimális helyzetben üljön.

Különálló vezetői dolgozószoba

A dolgozószoba berendezése jó, ha szinkronban van a lakás többi részével, így itt sem kell lemondani a magas színvonalú bútorokról és lakásdekorációról. 

Faborítású dolgozószoba

Még az előnytelen formájú terek is remek otthoni irodai lehetőségeket kínálnak egy egyedi tervezésű asztali számítógéppel.

Kényelmes dolgozósarok fotellel

A forgószék kötelező, ha L-alakú íróasztallal vagy merőleges asztallal és tárolóegységgel rendelkezik.

Elegáns dolgozószoba könyvespolcokkal

Ha luxus színvonalat szeretnénk hozni az otthoni dolgozóba különleges tapétákat vagy festményeket is érdemes használnunk. 

Kortárs modern dolgozószoba

Egy kép a falon, tökéletesen összeválogatott bútorok. Van, ahol nagyon fontos az első benyomás, és hogy lenyűgözzük az otthoni irodánkba látogatókat. 

Pici dolgozósarok tetőtérben

Használja laptopját az asztali számítógép beállításának részeként. Emelje fel laptop állvánnyal, hogy megfeleljen a fő monitor magasságának.

Luxus színvonalú dolgozószoba

A kényelmes székek átalakítják a hivatalos otthoni iroda megjelenését, otthonossá téve azt.

Vintage dolgozószoba és íróasztal

Vintage hangulat fém és fa kombinációjával. Ha nincs elég hely, akkor a tárolóelemekkel felfelé kel terjeszkednünk. 

Tágas világos dolgozószoba

Ez a kettős munkaterület kialakítás csökkenti a stresszszintet a szobanövények alkalmazásával. A lebegő fali polcok különböző magasságokban jelenítik meg a növényzetet, és extra tárolóhelyet biztosítanak könyvek és irodaszerek számára.

Íróasztal ergonomikus székkel

Cserélje le az egyszerű asztallábakat hasznos fiókos elemekre. A mély irattartó fiókok megkönnyítik a papírmunka nyomon követését.

Gamer kuckó

Egy üzenőfalra inspiráló idézeteket írhatunk, ami pozitivitással töltheti meg a napjainkat. Apróság, de hatásos megoldás lehet a munkakedv felfrissítésére.

Kétszemélyes home office

Használja ki a nagyobb belmagasság előnyeit. A falfelületek dekorációja otthonosabbá teheti a helyiséget. 

Inspiráció gamer szobához

Ahelyett, hogy a mély fali polcok behatolnának a fejtérbe, válasszon keskeny képpárkányokat a dekoráció és a kisebb apróságok tárolására. Itt például tökéletes mélység a fényképezőgépekhez és objektívekhez, ami remek dekoráció egy ilyen sarokban. 

Trendi dolgozószoba sokpolccal

Ha van több helye, alakítson ki egy kis tárgyalót. ahol vn lehetőség az ügyfelek fogadására is. 

Dolgozószoba sok könyvespolccal

Egyedi tervezésű polcokkal és rejtett fényekkel ütős megjelenést adhatunk egy vezetői hangulatú dolgozószobának. 

Laza gamer kuckó fiataloknak

A sok számítógép, monitor és kütyü jól mutat egy sötét falszakasz előtt, amit egy ütős  neonvilágítással lehet feldobni. 

Íróasztal egyedi bútorral

Válasszon olyan monitorállványt, amely beépített fiókokkal rendelkezik, hogy elrejtse az írószereket és a látszó vezetékeket, kábeleket. 

Kombinált home office és gamer szoba

Az U-alakú asztali elrendezés tökéletes otthoni irodai beállítást kínál a játék streaming és a projektek kombinációjához. Helyezzen el egy ergonomikus forgószéket kerekekkel a középre, és már mehet is a menet :)