A funkcionalitás, minőség és kényelem keveréke
A családi fürdőben egymásra találnak nagyok és kicsik egyéni elvárásai és kívánságai: Ahol előbb a kis habfürdőzők hancúroznak és később tinédzserek okoznak reggeli tumultust, ott a legmagasabb követelmények érvényesek, ami a fürdőszobai bútorok tartósságát, funkcionalitását és ellenálló-képességét illeti. Emellett a szülők a fürdőszobát személyes pihenő- és lazítóhelynek is tekintik, a kényelem, lakhatóság és hangulat igényével.

A kiváló megmunkálási minőség hosszan tartó használatot biztosít még a gyermekkezeknek is. A mosdóhelyek, tükrök, tükrös szekrények és a tároló szekrények különböző méretei és kivitelezései maximális játékteret nyújtanak a fürdőszoba tervezésekor és ugyanakkor optimális áttekintést biztosítanak. A magas megmunkálási minőség még a gyermekek kezei között is hosszan tartó használatot biztosít A mosdóhelyek, tükrök, tükrös szekrények és szekrények különböző mérete és kivitele maximális játékteret nyújt a fürdőszoba tervezésekor és egyidejűleg biztosítja az optimális áttekinthetőséget.

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Ketho, a méretre szabott fürdőszobaprogram
A kerámia és a fürdőkád közti kapocsként a fürdőszobai bútoroknak döntő szerepük van a fürdőszoba arculatának kialakításában. A Ketho tervezését ezért a Duravit egy tökéletes bútortervezőre bízta: Christian Wernerre. A program jellemzői a letisztult, négyszögletű formák, amelyek a filigrán keretnek köszönhetően egy különleges finomságot nyernek. A bútorok felszereltsége a tartósság és a hosszú élettartam jegyében született. Minden bútor teljes melamin gyantavédelemmel rendelkezik és a széleknél vízállóan enyvezettek, hogy akár egy kiadós családi pancsolásnak se állhasson semmi az útjába.

A szilikon tompítókkal ellátott, beépített soft-close funkciónak köszönhetően az ajtók mindig lágyan csukódnak, megkímélve ily módon nem csak a felhasználó ujjait, hanem az anyagot is. Különböző dekorfelületek hangsúlyozzák a forma finomságát: a fehér, bazalt és a grafit a finom megjelenést biztosítják; ezzel ellentétben a gránátvörös erős színhangsúlyt ad. A matt struktúrájuknak köszönhetően a felületek kellemes érintésűek,- ez a kádburkolatok javára is írható, amelyek kiteljesítik a programot.

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

2nd floor - teljes fürdőszoba a legmagasabb elvárások teljesítésére
A 2nd floor teljes fürdőszobakollekció kialakítása során a Sieger Design a lakható környezetre összpontosított, amelyben a funkcionalitás a sok új opcióval a mai családi fürdőszoba etalonja. Az ismert arányok, letisztult részletek és a csendes vonalak harmóniája körvonalazzák az összképet, amely barátságos és hívogató.
A praktikus szempontok sem maradnak el. Kiváló anyagminőség, a funkcionalitás és az esztétika rendkívül célszerűen találkoznak egymással és hosszú élettartamot biztosítanak: A paliszanderfa, ébenfa és tölgyfa felhasználásával készült, könnyen karbantartható fa és lakkozott felületektől a fehér magas fényű felületekig és a legkülönbözőbb kerámia-, bútor-, fürdőkád- és zuhanytálca-méretek sokfélesége egy egészen egyéni fürdőszoba kialakítását teszik lehetővé. A 2nd floor a termékváltozatok széles választékával optimálisan szolgálja a felhasználója igényeit és meglep az erre a piaci szegmensre nézve különösen vonzó megjelenés-ár aránnyal, különös hangsúlyt fektetve a sokféleségre és a formatervezésre.

A mosdóasztalok, kádak és zuhanytálcák belső része nagyvonalú geometriai formát öltött, és lapos szabásával harmóniában van a külső látvánnyal. A termékválaszték a kis vendégegységtől a nagyvonalú kettős mosdóhelyig terjed, a megrendelő kívánsága szerint kombinálva a karcsú fafoglalattól egészen a padlón álló alsó szekrényig. A bútorok fiókjai és ajtói önbehúzóak és lágyan csukódnak a finom (gyermeki) kezek megóvására. Igen könnyen működnek a tükrök és tükrös szekrények is: Egy kis érintés nélküli érzékelő pont helyettesíti a villanykapcsolót és növeli minden fürdő használó kényelmét, ugyanúgy mint a polc alsó része mellé belülről beépített csatlakozóaljzat, például a hajszárítóhoz.

A 2nd floor kádjai szabályos bútordarabok, mivel a beépíthető változaton túl különböző típusok faburkolattal készülnek. Különösen családbarátként mutatkozik a modell a kiegészítő rakodóhellyel, amely ülőhelyként is szolgál és egyidejűleg egy polcot vagy egy nagyobb tárolóhelyet képez. Végül a kádat körülveszi egy belépést is praktikusan segítő fellépő, amely egyidejűleg törülközőtartóként szolgál. Így gondoskodik a sok praktikus részlet a zavarmentes folyamatról és mindennemű kényelemről a család fürdőszobájában.

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

Duravit fürdőszoba

www.duravit.com