Axor Starck Organic mosdó csaptelep

  • Sajátos organikus-minimál dizájn
  • 3,5 literes vízfogyasztás percenként: forradalmian víztakarékos magasfokú funkcionalitás mellett 
  • Az újonnan kifejlesztett vízsugárnak köszönhetően különleges vízélmény kézmosáskor
  • A hőmérséklet és a vízmennyiség szabályozása külön-külön történik: ösztönös, ergonomikus és hatékony
  • Innovatív eljárás a csaptelep gyártása során a fenntarthatóság jegyében

A dolgok lényegét keresve találta meg Starck az alapmotívumot, amivel ezt az egyedi organikus-minimál dizájn kollekciót megformálta. Harmonikus vonalak jellemzik az Axor Starck Organic-ot, melyek a természetben megtalálható sziluetteket rajzolnak, és a kollekciónak egy izgalmas, erőteljes és szoborszerű megjelenést kölcsönöznek. A mosdócsaptelep 90 apró nyílással rendelkezik, és akár egy nagyméretű zuhanyból, úgy hullik alá kifolyójából a számtalan, lágyan gyöngyöző vízcsepp. Ez a rendkívül hatékony vízsugár nemcsak egy új, érzéki megtapasztalása a víznek, hanem a kézfej nagy felületű benedvesítésével kiemelkedő funkcionalitásról is tanúskodik.

Axor Starck Organic mosdó csaptelep

Az Axor Starck Organic mosdócsaptelep ezzel az innovatív sugártípussal új mércét állít: a vízátfolyás percenként 3,5 liter kiemelkedő funkcionalitás mellett.

 Az Axor Starck Organic kevesebb víz felhasználásával éri el a víznek azt a formáját, amelyre oly sokan vágyunk.  Összehasonlításképpen: A szabvány szerinti mosdócsaptelepek átlagfogyasztása világszerte 7 liter vagy annál több percenként. Még csak három éve, hogy a Hansgrohe valamennyi mosdócsaptelepének percenkénti átlagfogyasztását egységesen kb. 5 literre csökkentette, és az Axor ezzel a 3,5 literes percenkénti vízátfolyással rendelkező forradalmi vízsugárral máris az élre tör.

Axor Starck Organic mosdó csaptelep

A hőmérséklet és vízmennyiség beállítása külön-külön történik: nagyobb komfort, kisebb fogyasztás
Az új kollekció csaptelepei lehetővé teszik, hogy a vízzel és az energiával ösztönösen, ergonomikusan és környezettudatosan bánjunk. A hőmérséklet és a vízmennyiség szabályozása egymástól elkülönülten történik. Az Axor Starck Organic csaptelepeket működésbe hozni - kinyitni és elzárni - a kifolyó végén lehetséges. Ezzel az ergonomikus megoldással a kezeket azonnal víz éri, így nem szóródnak szét felesleges vízcseppek a csaptelepre és környékére. A hőmérséklet a csaptelep felső részén szabályozható. A kívánt vízhőfok személyre szabottan előzetesen kiválasztható, vagy energiatakarékos szempontokat figyelembe véve hidegre állítható. Ha változtatni szeretnénk rajta – ami nem minden esetben szükséges – azt biztosan tudatosan tesszük.

Axor Starck Organic zuhany csaptelep

Axor Starck Organic zuhany csaptelep  
„Eco“ helyett „Normal“
Az Axor Starck Organic kollekciónál a kevesebb több. A 3,5 literes percenkénti vízátfolyás nem lemondást, vagy alacsonyabb komfortot jelent, hanem annyit, hogy a vízzel való felelős bánásmód természetszerűvé válik. Aki esetenként erősebb vízsugárra vágyik, az a vízfogyasztást percenként 5 literre emelheti.

Axor Starck Organic mosdó csaptelep

Axor Starck Organic fürdőszoba  
Innovatív és fenntartható
Az Axor Starck Organic elnevezés nemcsak a kollekció formavilágára, illetve. a vízzel és energiával történő felelős bánásmódra, hanem a fenntarthatóság szempontjaira is utal, melyeket már a gyártás során figyelembe vesznek: A csaptelep speciális konstrukciója lehetővé teszi, hogy gyártásánál egy hagyományos modell előállításához képest egyharmaddal kevesebb rezet, és így lényegesen kevesebb energiát használjanak fel. Az elkülönülő vízvezetőnek köszönhetően a víz nem érintkezik közvetlenül a csaptelep testével.

Az Axor Starck Organic kollekció termékei, valamint a deko termékek 2012. november 1-től lesznek elérhetők.