Biztosan Önben is felvetődtek a következő kérdések, ha kis fürdőszobájának felújítását tervezi. Kádat vagy zuhanykabint válasszak? Milyen méretű burkolatokat ajánlanak? Lehet stílusos egy kis fürdőszoba? Választhatok mintás burkolatot? S még hosszú – hosszú sorokat írhatnánk a kérdésekből. Tartson Velem, és számos tanácsot kaphat, melyek kis fürdőszobák tervezésekor elengedhetetlenek.

Optikai tértágítás
Mi kell ahhoz, hogy optikailag tágítsuk kis fürdőszobánkat? Fontos, hogy kisméretű burkolat lapokat válasszunk – manapság igen széles kínálat tárul elénk, így nem kell arra gondolnunk, hogy a kis méretű burkolatok megszokottak és unalmasak.  Valamint érdemes világos árnyalatú burkolatot mellett döntenünk, hogyha pedig minden vágyunk a mintás burkolat, nem kell lemondanunk róla, csak választáskor korlátozódjunk az apró mintás modellekre. Bátran válogathatunk dekor csempéket is, melyek közül az apró mozaikokat ajánljuk körbe, egy vonalba elhelyezve.

Kis alaterületű fehér fürdőszoba

Kis mosdó fehér fürdőszoba

Fürdőkád kis fürdőszobába

 A nagy kérdés – Kádat vagy zuhanykabint válasszak?
Kis fürdőszobája tervezésekor biztosan eszébe jut a nagy kérdés – Kádat vagy zuhanykabint válasszak? A tér legjobb kihasználhatósága érdekében a zuhanykabin jobb választásnak tekinthető, viszont, ha Ön ragaszkodik a kádhoz az sem lehetetlen, gondoljunk csak az ülő illetve a kisebb méretű kádakra. Azt javasoljuk, legyen nyitott és hamar választ találhat kérdésére – tekintse meg mindkét megoldás kínálatát, hiszen napjainkban már annyiféle designos zuhanykabin közül választhat, s számos szebbnél szebb praktikus kádat is talál. Mérlegelje az érveket egyik – másik megoldás iránt és döntsön. Higgye el nem is olyan nehéz ez.

Bézs és barna kis alaterületű fürdőszoba

Zuhany vagy fürdőkád kis fürdőszobába

Professzionális látványtervezés

A mai fejlett technológiának köszönhetően már a tervezési időszakban lehetősége nyílik arra, hogy megtekintse leendő fürdőszobája 3D - élethű képét. Gondoljon csak bele, hogy előre megtekintheti azt a helyiséget ahova az elkövetkezendő években minden nap betér majd. Eldöntheti, hogy tetszik vagy sem. Szabadon variálhat, módosíthat az elrendezéseken – több lehetőséget is megtekinthet! Megnézheti kis fürdőszobája összképét világos és sötét burkolatokkal, káddal és zuhanykabinnal. Tervezzen Ön is professzionálisan és élvezze a gyönyörködtető - funkcionális fürdőszobát, melyet végeredményül kap.

VS fürdőszoba látványtervezés

VS fürdőszoba látványtervezés

Keresse fel üzleteink valamelyikét, ahol munkatársaink szakszerű segítséggel várják. Professzionális 3D látványtervezési szolgáltatásunkról tájékozódhat weboldalunkon és üzleteinkben egyaránt.


Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu