Mit is jelent ez a „kombinációs” kollekció? Egy kollekció, melyben a természetes fa és a cementlap hangulat találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. A Porcelanosa célja, hogy kreativitásra, új minták - textúrák és új kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket. Fokozódik kíváncsisága? Tartson Velem s kombináljunk együtt…

Fürdőszobai kombinációk
Elsősorban nézzük a Porcelanosa kínálatában megtalálható fürdőszobai kombinációkat. Igazán érdekes, hogy egy térben több anyaggal is variálhatunk, s miközben párosítunk, egészen eltérő stílusokat érhetünk el. A cél legyen akár vintage, akár modern stílus, a Porcelanosa számtalan alternatívát kínál. Vegyük szemügyre képekben is a végeredményt. A képeken megfigyelhetjük, hogy a vintage stílus esetében a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlap mintás burkolattal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva, az összhatás pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

Fürdőszoba Porcelanosa burkolattal

Porcelanosa cementlap mintás falburkolat

Nappali kombinációk
A nappali kombinációiban csodás harmóniát teremt a cement hűvössége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást s ezzel egy új designt s egy páratlan otthont teremt. Nem véletlen, hogy a Porcelanosa kombinációi közül a nappali a legközkedveltebbnek tekinthető.

Cementlap mintás padlólap, famintás falburkolat

Cementlap mintás burkolat az étkező alatt
 
Konyhai kombináció
A konyhai kombinációk szemléltetésekor a Porcelanosa igencsak megmutatta merészségét, hiszen a padló egészét mintás cementlap mintázatú lapokkal borította, a falat pedig teljes nagyságában fa burkolattal fedte. Összességében is a merész szóval jellemezném, bár biztosan létezik az a személy aki azt mondja: igen, Nekem ez kell! – s már meg is van az enteriőr első kedvelője…
 Porcelanosa cementlap mintás konyhai burkolat
S ez még nem minden! Az itt látható kombinációkat a Porcelanosa tervezte, viszont itt a lehetőség, hogy Ön is bebizonyítsa, hogy mérhetetlen kreativitás és tehetség lakozik személyében. Tervezze meg saját, egyéni kombinációját! Látogasson el üzleteink valamelyikébe és kérje kollégáink segítségét!


Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu