Riho Smartline fürdőszoba bútor

Mára már a fürdőszoba is épp olyan fontos szerepet tölt be, mint egy szép nappali, vagy egy kényelmes hálószoba. Ez nem véletlen, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napot, sokszor itt pihenjük ki a nap fáradalmait, ezért fontos, hogy harmonikus hangulatot árasszon és tükrözze személyiségünket. Talán ennek is köszönhető az egyik legújabb trend, miszerint egy mai igényességgel megtervezett, kortárs fürdőszoba leginkább egy ízléses, elegáns szobára hasonlít. Egy szoba pedig mitől is lenne igazán szoba, mint a praktikus és szép bútoroktól. Nézzünk meg most egy remek kollekciót, mellyel gyönyörű szoba-jellegű fürdőszobát tervezhetünk magunknak!

Riho Falcon fürdőszoba bútor

Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy 15-16 négyzetméter feletti teret birtokoljunk a fürdés és az intim tevékenységek számára kialakított helyiségben, akkor érdemes szem előtt tartanunk, hogy a „szobásítás” nem mehet az alapvetően szükséges tároló berendezések rovására. Okos kompromisszumként azonban választhatunk olyan ízléses bútorokat, akár szobába is beillő, kollekciókat, melyekkel valóban elérhetjük, hogy a fürdőszoba egy elegáns, szép, meghitt nappali vagy hálószoba arculatát tükrözze vissza és mindeközben praktikus, kényelmes, jól elférnek benne a fürdőszobai eszközök, és nem utolsó sorban: megfizethető.

Riho Beauty Smartline fürdőszoba bútor

Kiváló megoldás erre, ha a megbízható holland minőség egyik jeles képviselője, a RIHO mellett tesszük le voksunkat. Lenyűgöző, kifinomult formatervezés, jó ár-érték arány és kiváló minőség jellemzi a RIHO családokat egytől egyig. Az Európában immár több, mint 25 éves múlttal rendelkező gyár, amely folyamatosan megújuló portfólióval rendelkezik, hazánkban saját leányvállalatot, - s ennek köszönhetően – saját hazai raktárkészletet tudhat magáénak.

Riho Pure Beauty Bologna fürdőszoba bútorA gyártó saját bútorgyárat üzemeltet Belgiumban, mely kifejezetten a fürdőszoba bútorok gyártására szakosodott! A RIHO gyár és márka 1992 óta foglalkozik fürdőszobai bútorok tervezésével és gyártásával, - s ezek a fürdőszoba bútorok amellett, hogy szépek, elegánsak - valamennyi darab egy gyönyörű szobában is méltán megállná a helyét, mégis, a fürdőszoba párás környezetéhez lett kifejlesztve.

Riho Pure Beaty Bolzano fürdőszoba bútor

Speciális élzárással, illetve fényezéssel készültek a bútorok, ennek köszönhető, hogy a fürdőszobai párás környezetben is tökéletesen be tudják tölteni funkcióikat, és szépségükön túl tartós, hosszú távú megoldást biztosítanak használóinak.

A RIHO Pure Beauty fürdőszobabútorokat – a kimagasló minőség mellett - az elegancia és a kifinomult formatervezés fémjelzi. Szebbnél szebb, színes, fényes vagy éppen matt felületek, igényes, elegáns anyagok és formák jellemzik, melyekhez tökéletesen felszerelt RIHO mosdótál is dukál!

Riho Pure Beauty Bellizi fürdőszoba bútor

Ezek a mosdótálcával felszerelt, márványhoz megtévesztésig hasonló mineralit lapok, erős zsanérokkal készültek, melyekhez teherbíró fióksínek és halogén világítás is tartozik. Létezik köztük olyan, a hálószobák hangulatát felidéző, klasszikus ernyős lámpákkal felszerelt tükör is, melyekkel megteremthető az elegáns szobabelső hangulata a vizes zónákban is éppúgy, mintha csak egy kifinomult, hangulatos szobában járnánk.

Riho tükör ernyős lámpával

Valamennyi RIHO Pure Beauty fürdőszoba bútor kiváló minőségű anyagból készül, ahol a bútorba süllyesztett tömör bükkfából készült stiftekkel, erős csapolással készülnek. A kifogástalan minőséget mindezeken túl még azáltal is garantálják, hogy minden egyes, a gyártósor alól kikerülő bútort komoly és szigorú ellenőrzésnek vetnek alá, mielőtt azok elhagynák a gyár területét.
Ha tehát minőségi, hosszútávra szóló fürdőszobát tervezünk, igényes, elegáns berendezéssel – akkor a RIHO kollekciókkal jól járunk majd!

Riho Pure Beaut Andorra fürdőszoba bútor

Nagy előny, és mindenképpen a kollekció mellett szóló érv még, hogy ez a meleg és játékos színvilág öltözteti, otthonossá teszi a tereket, miközben megszünteti a nem kívánatos, nagyméretű bútorokat és rendkívül széles választékban, több, különböző méretben is a rendelkezésünkre áll. A bútorok kiválasztásában, tervezésében segít Önnek a Palatinus Fürdőszoba Szalon hozzáértő és szakavatott csapata!

Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu