FLAMINIA Goclean®

Ennyire egyszerű és gyors még sosem volt maximális, baktérium mentes tisztaságot biztosítani a WC-ben. Kétségtelen, hogy a fürdőszoba az a helyiség az életterünkben, ahol a higiéniai követelmények a legkiemelkedőbbek, a legösszetettebbek; gondoljunk csak tisztasági elvárásainkra a zuhanyzókkal, kerámia felületekkel, szaniterekkel, csaptelepekkel kapcsolatban. Mára a Flaminia kifejlesztett egy olyan innovatív megoldást, amely a maximális higiénia kialakítását és fenntartását, kivételesen egyszerűen, minimális időráfordítással teszi lehetővé. Ez a rendszer a goclean®.

A két legfontosabb funkció, amely tökéletes higiéniát biztosítja otthon és közületi használatban egyaránt:

- A WC perem megszüntetése (a rejtett, nehezen hozzáférhető belső perem helyett, a szaniterek ideálisan ívelt belső felülete teljes egészében látható válik, egy mozdulattal letakarítható egysíkú felületté alakul át).
- Szabályozott mennyiségű vízadagolás minden egyes öblítésnél (higiénikus használatot biztosító, előírás szerinti 4,5-6 liter víz öblítésenként). Ez egyben megfelel napjaink kiemelten fontos víztakarékossági elveinek is.

Flamina wc öblítés

Formáját tekintve abban különbözik a hagyományos szaniterektől, hogy a tervezés során elhagytak minden felesleges, hozzáadott elemet, csak a WC csésze letisztult, tökéletesen ívelt formáját használják, ez a lényegre törő design adja a szaniter valódi funkcionális és esztétikai értékét.

Flamina wc öblítés perem nélkül

Flamina wc öblítés perem nélkül nincs baktérium lerakódás

A lekerekített goclean® formák letisztult vonalvezetést eredményeznek, megnyerő megjelenést, kimagasló minőséget biztosítanak, igazolást adva a Flaminia leglényegesebb tervezési elvének, miszerint a vonzó design és a hibátlan funkció maximálisan összeegyeztethető.
 
Tekintse meg a rendszert bemutató videót!

Baltex Home

MAXCity Lakberendezési Áruház - 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a. Földszint 016-os üzlet.
Telefon: +36 23 500391 / Nyitvatartás: Hétfőtől - Szombatig: 10-20 óráig
Vasárnap: 10-19 óráig

 

Flamina GoClean