Ez egy válogatott hidegburkolat kollekció, ahol a természetes fa hatás és kerámia technológia egyesülése ad tökéletes befejezést a burkolt belső tereknek. A kollekció négy színe kifinomult, gazdag, telt fahatást ad a tölgy és a dió klasszikus árnyalataival, kidolgozott részleteivel és különleges inspirációjával egyesítve. Színek: Rovere - Rovere Venice - Noce - Noce Hickory

Atlas Concorde színek

Rovere – leginkább klasszikus tölgy fapadló lágy erejét kölcsönzi a térnek, tökéletes befejező dekorációja egy nappalinak, egy étkezőnek, konyhának. Méret: 22,5*90cm és 15*90cm, élcsiszolt kivitelben.

 Atlas Concorde Rovere gres fahatású

Rovere Venice – Ezt a tónust a gazdag részletek, mély erezet, kontrasztos csomók jellemzik, amelyet a velencei Briccole inspirált. Ideális választás egy modern fürdőszobához. Méret: 22,5*90cm és 15*90cm, élcsiszolt változatban.

Atlas Concorde Rovere Venice gres fahatású

Atlas Concorde Rovere Venice gres fahatású

Noce - a dió kifinomultsága, lágy csomói, hosszú, hullámos erezete, barátságos, hangulatos és otthonos teret alkot. Méret: 22,5*90cm és 15*90cm, élcsiszolt kivitelben.

Atlas Concorde Noce gres fahatású

Atlas Concorde Noce gres fahatású

Atlas Concorde Noce gres fahatású

Noce Hickory – szabálytalan, gazdag, puha erezetek, markáns csomók, amerikai dió inspirálta hullámos fahatás, ami egyedivé, karakteressé varázsolhatja a nappalit, vagy az otthoni irodát. Méret: 22,5*90cm és 15*90cm, élcsiszolt változatban.

Atlas Concorde Noce Hickory gres fahatású

Atlas Concorde Noce Hickory gres fahatású

Baltex Home

 www.baltexhome.com

MAXCity Lakberendezési Áruház - 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a. Földszint 016-os üzlet.
Telefon: +36 23 500391 / Nyitvatartás: Hétfőtől - Szombatig: 10-20 óráig
Vasárnap: 10-19 óráig