A fürdőszoba szépségét, harmonikus egységét nem csupán a gyönyörű burkolatok, a kellemesen ívelt, formás kád és a formavilágában hozzá illő kellemes szaniterek adják meg. Hiszen, ha a bennünket kiszolgáló funkcionális szerepét nézzük, akkor legalább ilyen lényegesek a fürdőszobai kiegészítők, melyekről méltatlanul kevesebb szó esik. Pedig a fürdőszobát használók mindennapi kényelmét bizony egy jól megválasztott kiegészítő-család teszi teljessé.

Ma már szerencsére rengeteg különféle termék elérhető, legyen az egy kis fali polc, fali tartó kosár, szappan-, törölköző- vagy WC papírtartó. Egy kényelmes fürdőszoba ma már elengedhetetlen ezen elemek nélkül, hiszen ezek azok berendezési tárgyak, melyektől otthonossá és kényelmessé válik a fürdőszoba. Gondoljunk bele, milyen fontos, hogy hol és hogyan tároljuk a szappant, a kézmosót, a szivacsot, van-e fix helye a tusfürdőnek a zuhanyzóban vagy az arckrémeknek a tükör alatt, kényelmesen fel tudjuk-e akasztani a köntöst, vagy a törölközőnket?

Ráadásul ha a fürdőszobai kiegészítőket egy termékcsaládból választjuk ki, nem különböző darabokat vadászunk össze innen-onnan, akkor a funkcionalitás, illetve a kényelem mellett a kiegészítők már önmagukban is adnak egy egységes, esztétikus megjelenést a fürdőszobának.
Itthon talán még kevésbé ismert EMCO a fürdőszobai kiegészítők és rejtett tárolómegoldások specialistája. Olyan prémium márka, amely a magas minőséget és a német precizitást képviseli. Több mint 60 éve gyártja a prémium piaci szegmenshez tartozó, exkluzív, csúcsminőségű fürdőszobai kiegészítőket és berendezési tárgyakat.

Az EMCO kiváló, exkluzív, dizájnfókuszú gyártó. 2016-ban a Red Dot Award dizájn díjnyertese volt. A gyártó fürdőszobai felszerelései és kiegészítői mind-mind olyan remekművek, melyek napról napra élvezhetők - kiváló minőségű tervezésüknek, jól kidolgozott konstrukciójuknak és a funkciók széles skálájának köszönhetően. Az EMCO csoport számos területen piacvezető, amit a magas színvonalú, biztonságos gyártásnak, a legmodernebb gépparknak, és a hazájukban kifejlesztett, innovatív technológiai megoldásaiknak köszönhet. Képeinken a Loft és Loft Black fürdőszobai kiegészítő családok letisztult formatervezésű modelljei láthatók, melyek megvásárolhatók a Palatinus Fürdőszobaszalonokban

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu