Funkcionalitást, design-t és tökéletes harmóniát ötvözünk, az Ön egyedi igényei szerint. Termékeink egyik legfontosabb jellemzője a gazdag szín-, és méretválaszték. A szivárvány minden színében elérhető fürdőszobáink bármely otthonba beillenek. Kreativitásának és egyedi stílusának megfelelően választhat a különböző anyagok közül: elegáns nemesfa, fényűző márvány, törékeny kerámia, átlátszó üveg vagy természetes kő: ezek mindegyike szerepel a palettánkon.
 
Design fürdőszobáink mind formavilágukban, mind stílusukban rendkívül változatosak. Legyen szó szögletes vonalakról, minimalista dizájnról, hullámformákról vagy lekerekített élekkel rendelkező, esetleg félkör íves modellekről, nálunk minden formát megtalál. Minden egyes fürdőszoba elemünkben megtalálható az olasz mesterek precizitása és művészi hozzáértése. Az olasz formatervezés csodája tükröződik termékeinkben, azok valamennyi vonalában és rejtett részletében.
 
Válasszon bennünket, és lépjen be a stílusos elegancia világába. Álmodjon nagyot, és mi valóra váltjuk az álmait. Olyan fürdőszobát teremtünk Önnek, amely nemcsak az otthona, hanem az életstílusa tükre is. Kérjen most egyedi ajánlatot, és lépjen be az egyedülálló design fürdőszobák birodalmába!

Monte Grappa

Olasz bútorbolt és bemutatóterem

www.montegrappamobili.hu

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István u. 5. fsz.2. Térképen
Telefon: 06 1 630 7364
Mobil: 06 30 245 1851 és 06 30 577 3178