A nappali az otthon lelke, egy olyan élettér, ahol a család minden tagja kipihenheti magát. Éppen ezért érdemes ezt az életteret olyan elegáns ülőbútorral feldobni, ami luxus dizájnt kínál megfizethető áron és egy sor kényelmi funkciót is választhatunk hozzá. Ismerje meg a Monte Grappa olasz luxus ülőbútorainak világát, amelyek teljes mértékben megtestesítik a kifinomult stílust és a kényelmet. Trükkös megoldások, váratlan, rafinált részletek, és professzionális tervezői szemlélet. Ezt kínáljuk most Önöknek. Teremtsünk együtt egyedülálló atmoszférát a nappalijában.
 
Luxus Design, Megfizethető Áron: Kanapéink és ülőbútoraink olyan luxus dizájnt kínálnak, ami könnyedén beilleszthető bármilyen enteriőrbe, és mindezt hozzáférhető áron. Fenséges kényelem: Kanapéink párnázott ülésekkel és háttámlákkal vannak felszerelve, hogy minden pillanatban tökéletes kényelmet biztosítsanak. Relax funkció - A mindennapi stressz ellen: Ülőbútoraink nagy része relax funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy pár pillanat alatt elfelejtse a mindennapi stresszt.

Spazio ülőgarnitúra
Spazio sarokkanapé

Magas minőség és hosszú élettartam: Bútoraink nem csak gyönyörűek, hanem rendkívül tartósak is. Magas minőségű anyagokból készülnek, hogy éveken át szolgálják a felhasználók igényeit. Bőr és szövet választék: Válasszon kedvére bőr vagy szövet borítást a széles anyagválasztékunkból, hogy megtalálja az otthonába leginkább illőt színt. Modularitás - Variálj, Ahogyan Szeretnéd: Legtöbb kanapénk elemenként variálható, így könnyen alkothat olyan egyedi elrendezést, amely tökéletesen illeszkedik nappalija méretéhez és formájához. Többféle funkció egy bútorban? Az ülőgarnitúrák ágyazható változataik tökéletesen alkalmasak mindennapos alvásra, míg a relax verziókban kényelmesen olvasgathat, vagy tévézhet egy hosszú, fárasztó nap után.

Kiegészítők a teljes élményért: Tegye színesebbé nappaliját egyéb kiegészítőinkkel, mint például a kanapékhoz illő fotelekkel, puffokkal és csodás takarókkal, melyekkel otthona még kényelmesebb és stílusosabb lesz.

Válasszon luxust megfizethető áron, és élvezze az egyedülálló kényelmet és dizájnt, amit ezek a bútorok nyújtanak. Az otthona a legjobbat érdemli, és ezek az ülőbútorok minden szempontból megfelelnek ennek az elvárásnak.

Monte Grappa

Olasz bútorbolt és bemutatóterem

www.montegrappamobili.hu

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István u. 5. fsz.2. Térképen
Telefon: 06 1 630 7364
Mobil: 06 30 245 1851 és 06 30 577 3178