Az amerikai cég neve, a tulajdonosok szerint, ma már önmagában is egy életmódmárka, amely újradefiniálja a lakberendezési piacot több kategóriában is (bútor, világítás, textil, dekoráció, kültéri termékek, valamint bébi- és gyermek termékek). A cég által forgalmazott bútorok az időtlenül klasszikus és a frissített modern szemléletű reprodukciók harmonikus egységét és egyedülálló kombinációját biztosítják egy gyerekszobában.

Vintage stílusú gyerekszoba

Klasszikus fiúszoba bútor

Gyerekszoba dekoráció

Ezek az enteriőrök, nem azok a gyerekszoba-sémák, amiket nap mint nap láthatunk a bútorboltok kínálatában és  tematikusan több témát ölelnek fel. Minden tervben és dizájnban van egy kis sport, utazás, közlekedés vagy repülés, ami érdekessé, mozgalmassá tesz egy vagány fiúszobát. Ráadásul ezek a témák valamilyen kiegészítő segítségével jelennek meg a szobában, ami nemcsak izgalmassá teszi a helyiséget, hanem változtathatóvá, átalakíthatóvá varázsolja és még a felnőttek fantáziáját is beindítja.

 Gyerekszoba dekoráció ágynemű

Gyerekszoba dekoráció Verne Gyula stílus

Gyerekszoba dekoráció emeletes ággyal

A színeket tekintve látható, hogy egyértelműen a fa eredeti barna színei és a kék dominál, amit olykor-olykor kiegészít egy lágy és semleges krémszín vagy egy igazán izzó vörös folt. Így történhet meg az, hogy egy ilyen fiúszobába belépve úgy érezzük, hogy időutazáson veszünk részt.

Szoboszlai Krisztina

Gyerekszoba dekoráció rusztikus stílusban

Gyerekágy

Gyerekszoba dekoráció polcok

Gyerekszoba kovácsoltvas ágy

Repülős Gyerekszoba dekoráció

Gyerekszoba sport dekoráció

Repülős Gyerekszoba dekoráció

Gyerekszoba dekoráció afrikai stílusban