Ezeket mindenképpen szerezd be, hogy jól felszerelt legyen az gyerekszobai íróasztal!

Íróasztal gyerekszobai galériaágy alatt

Lakberendezés a téma és mégsem kell a lakberendezési áruházakat látogatni annak érdekében, hogy tökéletes kiegészítői legyenek egy íróasztalnak. Sőt, ha nem akarod a forró nyárban nyakadba venni a várost, akkor érdemes áttekintened a komoly választékkal rendelkező Vértespapír Webáruház kínálatát, ahol nagyon kedvező áron lehet könnyen-gyorsan, és otthonról beszerezni a legfontosabb iskolai felszerelések, emellett a gyerekszobai kiegészítőket, illetve azokat a holmikat, amik az otthoni íróasztal elengedhetetlen és folyton fogyó tartozékai.

Gyerekszoba íróasztal berendezés

Kinyitható falipolc asztal

Egy szépen dekorált gyerekszobában öröm a tanulás és törekedjünk is a minél barátságosabb környezet kialakítására. A tanuláshoz mindenképpen kell egy kényelmes méretű asztal és egy kényelmes, elsősorban forgószék. Ha nem akarunk nagy rumlit a szobában és az asztalon sem akkor szerezzünk be irattárolókat, olyan rendszerező kisebb dobozokat, amikben az olló, a toll és ceruza tartható, vagy éppen a ragasztószalag, radír, rajzszeg is biztonsággal tárolható. Minden felesleges dolgot pakoljunk el például egy görgős konténerbe, amit az asztal alá guríthatunk. Helyezzünk egy íróasztali lámpát az asztalra, aminek a fénye több órán keresztül sem fárasztja a szemet és megfelelően irányított a fénye. A következő termékek inkább az iskolatáska részei lehetnek, de érdemes otthon is tartani belőlük, mert van, amikor az iskolában marad: naptár, iratrendező, hegyező, körző, vonalzó, tűzőgép és kapocs, csomagolópapír, festék, ecset, ecsettál, post-it többféle méretben.

Papír és íróaszer a gyerekszobai asztalon

Hosszú gyerekszoba íróasztal kétszemélyes

Finn design gyerekszoba íróasztal

Konzolasztal a gyerekszobában

Hajlítható íróasztallámpa

Egyedi festékesdobozból készített tolltartó ötlet

Az délutáni vagy esti szobai összképhez majd az iskolatáska is hozzá fog tartozni, ezért érdemes itt is egységes színekben, kollekciókban gondolkodni. A televíziós riportokban megkérdezett gyerekek egytől egyig a színes felszerelésekre és kiegészítőkre szavaznak, így még a legújabb őrület, Violetta is megtalálható a Vértespapír gyerekeknek szánt iskolatáska, tolltartó és füzetarzenáljában.

Mindenképpen érdemes áttekinteni a Vértespapír választékát, mert a legfontosabb papír és írószereken túl a legkülönfélébb kiegészítőket is beszerezhetünk, például egérpad, falióra, szemetes az asztal alá. Most ráadásul akciók is vannak amiről a Hírlevelük is időben értesít. Iratkozz fel és vásárolj korrekt áron házhoz szállítással!

Vértespapír webáruház

www.vertespapir.hu