Klasszikus babaszoba berendezési terve

Klasszikus babaszoba berendezési terve

A gyerekszoba megtervezésénél nagyon sok szempontot kell figyelembe venni a tervezőnek, hiszen a bútorokon és  dekoráción túl vannak életkori sajátosságok, olyan igények, amik akár évek alatt is gyökeresen megváltozhatnak.

Másképp kell a babaszoba kialakítását elvégezni, a gyerekszobába megint csak más bútor kell több játéktérrel, a tiniknek pedig mindezt már sokkal felnőttesebben kell elkészíteni, jól használható íróasztallal, és a barátok fogadására is alkalmas ülőhelyekkel. Ha figyelembe vesszük a rendelkezésre álló lapterületet gyakran kiderül, hogy az optimális berendezéshez nem feltétlenül jók a készen kapható bútorcsaládok, adott esetben érdemes egyedi bútorokat gyártatni, ami hosszú távon is jó befektetés. 

A K.K. Beltér Stúdió erőssége, hogy a fotókon szereplő egyedi bútorokat is egyenként megtervezik, le is gyártják pontosan úgy, ahogy az az elképzelésekben szerepelt. Így gyakorlatilag a nincs lehetetlen opcióval is lehet számolni, ami jelentősen megkönnyíti a közös munkát. A tervezés vázát az optimális elrendezés és a használhatóság adja. Ezután készülnek el az egyedi dekoráció részletei, a felhasználható anyagok és a dekorációs elemek kiválasztása, végül pedig a legapróbb részletek, amikre szintén szükség lesz.

Válogatásunkban megtalálható egy klasszikus és egy modern hangulatú babaszoba, emeletes ággyal kialakított gyerekszoba kalózos verzióban is, illetve olyan tiniszobák, ahol a modern bútorok mellett a dekoráció mesél a használójuk kedvenc együtteséről vagy valamelyik sportághoz való vonzódásáról.

Gyerekszoba lakberendezési ötletek

Gyerekszoba lakberendezési ötletek

Tiniszoba lakberendezés

Tiniszoba lakberendezés

Egyedi emeleteságy tervezése

Egyedi emeleteságy tervezése

Kalóz stílusú gyerekszoba

Rózsaszín lányszoba lakberendezés

Rózsaszín lányszoba lakberendezés

Lányszoba galériaággyal

Lányszoba galériaággyal

Forma 1 stílusú gyerekszoba

Tini fiúszoba lakberendezési ötlet AC DC

Tini fiúszoba lakberendezési ötlet AC DC

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu