Modern nappali látványos árnyékolóval

A konyha és a nappali összenyitása néha praktikus megoldás, más esetben kiemelt igény, mert a család napi használatában e két helyiség szerves egységet képez. Ilyenkor ha viszonylag kisebb az alapterületünk a konyhát kell a nappali megjelenéséhez igazítani, ami nyugodtabb, optikailag is hatásosabb összképet eredményez.

Kirják József kecskeméti tervezőstúdiójában nemrég készültek el ennek az otthonnak a tervei, ahol fő szempont volt a modern belső tér kialakítása, világos, natúr krémszínekkel. A lágyság és az elegancia megjelenítése mellett funkcionális nappalit és kényelmes konyhát kellett tervezni, ahol még egy reggelizőpultnak is jutott elegendő hely.

A nappaliban dekorációs elemeként jelenik meg a 3D falpanel hullámzó mintázata, a rejtett fények és a diszkrét formájú kandalló is. A legérdekesebb látványelemet viszont az ablak előtt találjuk. Ide fotó-dizájnolt elhúzható táblák kerültek, amik akár egymás mellé, vagy egymás elé is húzhatók, attól függően, hogy éppen mennyit szeretnénk a kinti fényekből a nappaliba beengedni.

A szigetes elrendezésű konyha megfelelően nagy, sok pakolófelülettel rendelkezik. Avatott szemek joggal kereshetik a mosogatót, ez viszont a fotón a beépített sütő mellett, egy lehúzható lamellás redőny mögött található. Ha éppen váratlan vendég érkezik a mögötte lévő mosogatóban egy mozdulattal el lehet rejteni minden felesleges használt edényt, és ráérünk az elpakolást később is befejezni.

Krémszínű sarokgarnitúra egyedi tervezésű paneles árnyékoló

3D falpanel egyedi nappali szekrényekkel

Minimál konyhabútor szigetes elrendezésben

Redőnnyel leválasztott rejtett mosogató

K.K. Beltér belsőépítészeti tervezés Kecsekmét

Szigetes konyhával reggelizőpult

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu