Luxus rezidenciát tervezett a K.K. Beltér Stúdió. Nézd meg a látványterveket!

Luxus lakás előszoba, közlekedő

Kirják József tervezőhöz már konkrét elképzelésekkel érkezett a megrendelő. Számos magazinban, és az interneten böngészve válogatta ki a hozzá legközelebb álló enteriőröket, a gazdagon díszített, tágas, elegáns, elsősorban amerikai luxuslakások, házak belső tereit. Olyan jól funkcionáló tereket kellett megalkotni, három dimenziós nézetekben megvalósítani, ami minden szegletében, minden egyes apró részletében a minőséget, az anyagi jólétet, a klasszikus pompát és harmóniát tükrözi és amiben a tulajdonos is elégedettséggel élhet majd.

Versace burkolat bejárati ajtó körül

A tervezés számos egyedi megoldást és olyan dekorelemet tartalmaz, ami végigvonul a ház további pontjain, ezzel alkotva visszatérő, egységességet sugalló érzetet. A klasszicista formájú szimmetrikus elrendezésű mészkő oszlopok a gipszstukkók már az előtérben fogadják a látogatót. Ehhez természetes magasfényű Versace burkolatok dukálnak. A konzolasztalok, a kecses fotelek, a türkök és a díszes lámpák már az előtérben megadják az alaphangot. A nappalira a nyitottság, a mennyezet irányából érkező sok fény jellemző és nagy kényelmes barokkos mintával kárpitozott kanapék és fotelek biztosítják a kényelmet.

Klasszikus konyhabútor és étkezőgarnitúra

Klasszikus konyhabútor látványterv, Kecsekmét, K.K. Beltér

Klasszikus konyhabútor látványterv, Kecsekmét, K.K. Beltér beépített konyhai gépekkel

Az amerikai stílusú étkezővel egybenyitott konyha körbejárható, szigetes elrendezésű, ahol a patinás sötétbarna, valamint a világos bútorfrontok ízlésesen díszített frontjai adnak érdekes kontrasztot. A dolgozószoba az amerikai filmekben látható teljesen fával burkolt verziót eleveníti meg, a díszes könyvsorokkal, a nagy tűzött bőr fotellel, egy belülről megvilágított bárszekrénnyel. A K.K. Beltér Stúdió cikksorozatában nemcsak a változatos kihívásokra hívja fel a figyelmet, hanem arra is, hogy a tervezőnek tökéletesen kell igazodnia a megrendelő elképzeléseihez.

Fa falburklat patinás klasszikus dolgozószobában bárszekrénnyel

Klasszikus nappali fehér fa falburkolat világos ülőgarnitúra bézs

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu