Elegáns nappali látványterve fehér enteriőr

A K.K. Beltér Stúdió megrendelője új otthonát klasszikusnak, elegánsnak, csillogónak álmodta meg. Azonban ezek a jellegzetes jegyek finoman letisztult minőségi anyagokból készülő modern bútordarabokkal is kiegészülnek. A nappalival közös étkezőben a fehér az uralkodó szín, a székeket és a foteleket is finom ívek jellemzik. A látványos óra és az üvegezett vitrinszekrény is fényes egységes keretet kapott, a látványelemek sorát pedig a modern design lámpák emelik. A konyhában a fafelületek barna árnyalata és a fényes fehér korpuszok koncepciózusan viszik tovább az alapötletet, ám itt már tökéletesen modern kivitelben, zöldes konyhafal burkolattal.

Elegáns nappali látványterve fehér enteriőr

Elegáns étkezőgarnitúra látványterve fehér enteriőr

Elegáns előszoba bútor látványterve fehér enteriőr

Elegáns nappali tv szekrény látványterve fehér enteriőr

Elegáns konyhabútor látványterve fehér enteriőr

Így születtek meg a finom eklektikával fűszerezett otthon látványtervei, amit már a 21. század legújabb technológiájának segítségével egészen új "szemüvegen" keresztül is megtekinthetünk, nem csak egy monitor előtt ülve járva be a tereket. Ez a virtuális valóság, ahol a megszületendő új terekben nézhetünk szét pontosan úgy, mintha egy időutazást tennék a közeljövőbe, a leendő szobáink falai között.

De mi is ez a Virtuális Valóság és a VR ( Virtual Reality ) szemüveg, mit is érdemes tudnunk róla? A különböző VR definíciók közül említsük meg György Péter megközelítését: Virtuális Valóságon a digitális technikával létrehozott világot, és az általa felkeltett perceptuális élmény egészét értjük. Linda Jacobson szerint a virtuális valóság úgy is meghatározható, mint olyan számítógéppel létrehozott környezet, amelyben a felhasználó is jelen van. A virtuális valóság lehetővé teszi az információ teljesen más szemléletét, melynek egyik jellemzője, a dinamikusság és közvetlenség. A VV szintén eszköz lehet a modellépítésre és a problémamegoldásra és potenciális eszköz a tapasztalva tanulásra.

VR szemüveg

A VR-ben a program használója egy sisakot, szemüveget illeszt a fejére, melynek következtében a jobb, illetve a bal szem számára digitálisan előállított kép két, a szemhez közvetlen közel elhelyezett képernyőn jelenik meg. A látványon túl a Virtuális Valóságban a hallás, a tapintás, a hely- illetve a helyzetváltoztatás is fontos szerepet kap. A megjelenített tárgyak megközelíthetőek, megfoghatóak, a program felhasználója kölcsönhatásba léphet velük. A Virtuális Valóságra jellemző az immerzivitás (belemerülés), illetve az interaktivitás úgynevezett real time jellege, vagyis a számítógép késedelem nélkül, vagy nagyon kis késéssel “válaszol”, ami az azonnali reagálás benyomását kelti a felhasználóban.

Ha Ön már rendelkezik ilyen eszközzel, akkor az alábbi linkeken be is tud lépni az egyes helyiségekbe. NÉZZE MEG  A LINKEKRE KATTINTVA!

KONHYA LÁTVÁNYTERV   -  ELŐSZOBA LÁTVÁNYTERV  -  NAPPALI LÁTVÁNYTERV 

NAPPALI-ÉTKEZŐ 360 FOKBAN

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdiótól megrendelheti saját VR szemüvegén keresztül is élvezhető lakberendezési és belsőépítészeti látványterveit. Nagyban segíti a tervezői elvek jobb megértését, és azonnali visszajelzést lehet adni minden apró részletre, sokkal egyszerűbb és gyorsabb a módosítási lehetőség is. Mindamellett egy különleges élményben is része lehet amiről kár lenne lemondani.

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K.K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu