Belépve a házba, végigjárva a ház helyiségeit, egy érdekes eklektika, egy vegyesen megkomponált többféle stílus jegyeivel finoman egyensúlyozó összhatás fogad minket. Egyvalamit azonnal leszögezhetünk: A nagy felületen,  oldalfalakon és a mennyezeten használt faburkolatnak, a rusztikus padlóburkolatnak és a viaszolt, helyenként faragott bútorelemeknek köszönhetően, amikhez mind meleg színek társulnak, egy igazán otthonos összhatást kapunk. Van benne valami ősi, családi fészek hangulat, amit a mennyezeti festett kazetták, a torontáli szőnyegek motívumait idéző lámpaernyők, a cserépkályha melege, a sárgás fények mind csak fokoznak.

A jelenlegi ház elbontott elődjéből sikerült több használható faanyagot is átmenteni, ami konzerválás, kezelés után került beépítésre. A látszó fafelületek a maguk nyersességükben, látszó erezetükkel láthatóak, amik akár egy hegyi faházra, egy vidéki farmházra, vagy egy tóparti faház igényesen berendezett változatára is emlékeztethet. A kovácsoltvas veretek, zsanérok csak további erősítik ezt a hatást.
 KK Beltér Stúdió rusztikus előszoba tervek

KK Beltér Stúdió rusztikus dolgozószoba

KK Beltér Stúdió eklektikus rusztikus nappali látványterv

KK Beltér Stúdió különleges lakberendezési megoldás

KK Beltér Stúdió cserépkályha egy újjáépített házban

Rusztikus étkező és konyhabútor KK Beltér Stúdió

Lakberendezés Kecsekemét KK Beltér Stúdió

A földszinten az étkező, nappali, konyha hármasát találjuk egy térben, ahová egy rozsdabarna kanapé is hívogat. A modern étkezőasztalra a rusztikus csempével kirakott konyhában készült ételek kerülnek. A gyerekszoba is következetesen továbbviszi ezt az egyedi hangulatot, a rusztikus íróasztallal, az állatbőr szőnyeggel, a díszfegyverekkel, és egy bölénykoponyával. A víz kékjét idéző fürdőszobaszekrényen már magyaros tulipános díszítő motívumokat, a napot és holdalt is felfedezhetjük.

A ház alatt kialakított vendégfogadásra is ideális méretű borospince nagy becsben áll, hiszen gazdagon díszített, a tulajdonos büszkeségei gondosan megtervezett egyedi palacktartókban és tárolószekrényekben nemesedhetnek tovább. A stílusok itt teljesednek ki igazán, mediterrán elegancia, rusztikus báj, chateau berendezési tárgyakkal vegyítve, mindez barátságos vidéki milliőbe csomagolva.

KK Beltér Stúdió rusztikus konyha

KK Beltér Stúdió konyhabútor fa frontokkal

KK Beltér Stúdió modern étkező látványtervek

Magyaros hangulatú fürdőszoba bútor egyedi tervezés KK Beltér Stúdió

Gyerekszoba rusztikus stílusban KK Beltér Stúdió

KK Beltér Stúdió gyerekszoba bölénykoponya

Elegáns borospince KK Beltér Stúdió

Elegáns borospince KK Beltér Stúdió 2

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K. K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu