Glamour étkező krokodilbőr ajtófront

Ez a különös tárgy, ami egy budapesti családi házban felelős a belső terek újjáéledéséért nem más, mint egy római korsó, ami formájával, kecses alakjával fűszerezi meg a további tervek alakulását. Az ókori tárgykultúrában is fontos szerepe volt a használati tárgyak funkcióján túl a díszességnek, kidolgozottságnak, kifejezte tulajdonosának státuszát. A kiindulópont tehát adott volt és ezzel a nem hétköznapi feladattal a kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdió tervezőit bízták meg.

A kecses korsó forma, az ívelt fül vonala visszatérő elem, és arányosan jelenik meg a bútorelemek tervezésében. Felbukkan a szokatlan konyhabútor díszítőelemeként, a hálószobai konzolasztal és a franciaágy lábain, a modern fürdőszobai szekrény kontrasztos kiegészítőjeként, de éppúgy feltűnik az étkező felett látható csillár karjainak ívén is.

Az alapkoncepcióhoz, illetve az elegáns megoldásokhoz jó választás volt a tereket egyfajta glamour-os bájba öltöztetni, amihez jól illik az ezüst, az aranyszínek használata, a csillogó és fémes képkeretek, tapéták alkalmazása, illetve a konyhabútor és az étkezőbútorok előlapjain feltűnő krokodilbőr kárpitozás. Maga a korsó diszkréten több helyen is feltűnik, többek között a fürdőszobában és a dolgozóban is. Az antik letisztult pompa így találkozott a 21. századi elegáns enteriőrökkel, a kényelmes bútorokkal.

Modern nappali látványterve K.K. Beltér Stúdió

Modern konyha érdekes lábban Krokodilbőr konyhaajtó borítás

Galmour hálószoba és konzolasztal terv

Modern dolgozószoba római korsóval

Fürdőszoba látványterve római korsóval

KK Beltér Stúdió modern fürdőszoba szekrény látványterv

KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

www.kkbelter.hu

 K. K. Beltér Stúdió Kft.    

6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
      +36 30 239 9427
   
szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
      +36 30 308 6389    
     e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu