Ráadásul mindez nem is azért van, mert olyan hihetetlenül nagyravágyók vagyunk! A Clei „Lenyűgöző találékonyság” szlogenje valóban kifejezi egyes termékcsoportjainak legfőbb jellemzőit. Az általuk gyártott bútorok és a hozzájuk kapcsolódó megoldások nemcsak teret adnak, hanem egyszerre vagy éppen kis mozgatással egymás után több funkciót is képesek ellátni. Így a következő képsorokon bemutatott bútoroknak minimum két funkciója van. A megoldások, melyet szűk helyek ügyes ötleteiként képviselnek még akkor is hasznosak, ha egyébként idegesítő macerával jár esténként vagy reggelenként egy ágyat asztallá, avagy éppen fordítva alakítani.

Ágyszekrény és íróasztal kombináció

Kinyitható kanapé

Emeletes ágyszekrény

S bár az ágyneműnek még így is kell a hely valahol a lakásban az alábbi ágy-asztal megoldás roppant praktikusan használja ki a teret. Az olyan apró részletekre is érdemes odafigyelni, hogy még a szék és az asztal is összecsukható.

Egyszemélyes ágyszekrény összecsukható íróasztal

A kanapéra ráhajtható franciaágy véleményünk szerint sokkal inkább érdekes, mint praktikus megoldás és visszagondolva tinédzserkori ágyunkra, a fejrésznél lévő, dobozos megoldás miatt nagy esélye van annak, hogy az oldalfalak keménysége miatt esténként hatalmas ütésekkel teszteljük fejünk szilárdsági mutatóját.

Kanapéra hajtható ágyszekrény

Kanapéból nyíló ágyszekrény

Ágyszekrény és kanapé

Sokkal ötletesebb az eltolható tévéfal mögül előbukkanó heverő és a falból lenyíló emeletes ágy!

Ágyszekrény eltolható tévéfallal

Nézd meg a további szenzációs megoldásokat!

Szoboszlai Krisztina