Barnás férfias hálószoba

Szürke és barna férfias hálószoba

Natúr fa burkolat férfias hálószoba

Férfias. Ezt a szót elsősorban egy férfi jellemzésére használjuk, kevésbé egy lakberendezési téma jellemzésére, de mégis vannak olyan tipikus kiegészítők vagy anyagok, amelyek inkább férfiasak, mint nőiesek. Általában férfias színeknek és anyagoknak érezzük a sötét és masszív kinézetűeket. Ami azonban érdekes, hogy egyértelműen mégsem lehet kijelenteni az egyes dolgokról, hogy azok férfiasak vagy nőiesek, ezt az érzetet nagyban meghatározza a környezet, a forma, a hőérzet, a színek, a felhasznált anyagok és az igényesség.
 
Tipikus elemek a férfias hálószobákban

Indulásként használhatunk néhány alapvetően férfias erőt sugárzó elemet, mint például sötét falak,  lapfüggönyök, árnyékolók, sikkes artwork fotók, pazar, letisztult, egyszerű vonalú franciaágy, jó minőségű  ágynemű, meleg, de egyszerű ágytakaró, klasszikus, egyszerű díszpárnák. Remek ötlet egy jó téma kiválasztása is, amely lehet például az utazás, a sport, a vadászat, a technika iránti vonzódás. Férfias esztétikát és hangulatot sugároznak bizonyos anyagminőségek is, mint a flanel, bőr és gyapjú. A fém és a bőr kombinációja is remekül illeszkedik egy férfias hálószobába. A fehér és fekete jelenleg egy alap trend irányzat a divatban. Jól mutatnak az egyszerű és praktikus elemek. A színek közül válasszuk a szürkét, feketét, barnát és kéket, illetve ezek kombinációit. Az egyenes és kemény vonalak valamint a matt felületek is maszkulin hatásúak.

Férfias loft hálószoba

Olaszos minimál és modern férfias hálószoba

Férfias hálószoba dekoráció loft lakásban

Rajongói vagyok a modern stílusnak, mint az alábbi hálószobai kombináció. Nagyon jól mutatnak és nagyon divatosak a fekete-fehér képek, amelyek egy nagyszerű lehetőséget adnak ízlésünk és kedvenc művészeti irányzatunk kifejezésére, és közben az üres falnak is dekorációt nyújtanak.

Hálószoba dekoráció képekkel

Hiszünk abban, hogy a bizalmad akkor kezdődik az otthonoddal, amikor az élővé válik, tiszta, rendezett és valóban jól néz ki. Te magad is nagyobb magabiztosságot érzel és az önbizalmad is megnő az otthonod mentális támogatása által.

Semleges, monokróm férfias lakberendezés hálószoba

Férfi hálószoba térben álló franciaággyal

Férfias hálószoba fiús faldekoráció akár tiniszobába is