Ma, amikor egyre inkább a terek összenyitásában gondolkodunk, több funkcióhoz tartozó bútorokat kell jól összeválogatnunk. A tervezők e problémát megkönnyítve, azonos anyagból, és színből nappalifalat vagy étkezőt is ajánlanak a konyhabútorokhoz. Így színben, felületben, és persze designban is egy helyről érkezik minden. Ez semmiképpen sem jelent egyhangúságot, ugyanis a letisztult formák is hordoznak játékosságot, és praktikus megoldásokat. Nézzünk erre néhány példát:

EffeQuatro City konyhabútorok - városi stílus

Egy térbe állított elem egyszerre két funkciót is elláthat. Konyhaszekrény, melyben a konyhai gépek is kényelmes magasságban elférnek, illetve nappali szekrény, könyvespolcokkal, tárolóelemekkel. A tömb hatást a szálcsiszolt fém lábazat és egy kontrasztos színű polcelem töri meg.

Modern fehér konyhabútor

Sonoma tölgy konyhabútor

Nappali és olasz konyhabútor egyben

Minikonyha, melyről könnyen az étkezőasztalra emelhetők a finomságok. A tárolószekrény fogantyú nélküli felülete szinte alig észrevehető. A görgős szervizasztalka pedig mindig jól jön az alapanyagok előkészítésénél.

Minikonyha olasz design

A nappali és konyhabútor teljes fúziója. Tágas terekben valósítható meg jól ez az elrendezés, ahol a szigetes konyha egy többfunkciós szekrénnyel bővülhet. Az L-alakú fém fogantyúk pedig többféle formában is felszerelhetők.

EffeQuattro olasz konyha és nappali

Nappalifal alacsony tv-szekrénnyel

Fekete-fehér szőnyeg ötlet

Minimál konyha

L-alakú fogantyú

A bútorfrontok kiválasztása nagyban befolyásolja a konyha alaphangulatát. Ha a látszódó fa hívei vagyunk, akkor érdemes a fafurnéros felületet keresnünk, de számítani kell rá, hogy megjelenésével dominálni fog, így a kiegészítő elemeknél inkább az egyszínűt favorizáljuk.

EffeQuattro cucine

Italian design kitchen

EffeQuattro kitchen furniture

Tölgy konyhabútor

Szürke fogantyú nélküli szekrény

Nyomásra nyíló ajtó

Konyhai munkalap, konyhapult

EffeQuattro logo

Látogasson el az EffeQuattro bútorok forgalmazójához a TH Design bemutatótermébe:

TH Design Lakberendezési Stúdió

MaxCity Lakberendezési Központ fsz. 28-as üzlet
2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)

Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787